Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Molt ennuvolat amb pluja 22ºC|15ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Cassa de la selva
Sant Sadurní a la Fira del Tap de Cassà de la Selva
És una mostra per promocionar la indústria del suro i el tap, del 16 al 18 de juny

Sant Sadurní participarà del 16 al 18 de juny a la Fira del Tap de Cassà de la Selva, mostra que organitza la localitat gironina per promocionar i difondre el patrimoni local de la indústria del suro i el tap. Les suredes de les Gavarres són no només un espai natural de gran valor, si no que produeixen la matèria primera per a l’elaboració de taps de vi i cava.

Els ajuntaments de Sant Sadurní i Cassà de la Selva van signar un conveni de col·laboració per fomentar un intercanvi entre la Fira del Tap i el Cavatast, que permetrà als dos municipis fer difusió de les seves respectives mostres amb un estand promocional. Sant Sadurní comptarà així amb un espai de promoció que estarà gestionat pel servei municipal de Turisme.

L’alcaldessa Maria Rosell té previst desplaçar-se dissabte 17 de juny a Cassà per assistir a l’acte oficial inaugural.

Al llarg del cap de setmana de la Fira del Tap s’organitzen tot tipus d’activitats per recuperar el passat i el present del suro, mostra de productes, demostracions d’oficis, espectacles, tastos, maridatges i xerrades, entre d’altres.

Per a més informació visita el web www.firadeltap.cat
PUBLICAT EL 05.06.2017
COMPARTIR
Comparteix al facebookCompartir a Twitter