SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Núvols alts 19ºC|5ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Pàgines
Comerç
 
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

Sant Sadurní d'Anoia és una vila rica en comerç, variat i divers on es pot comprar gairebé qualsevol producte del mercat. El municipi disposa d'una associació de botiguers i empresaris que agrupa la majoria del comerç de qualitat, aquesta entitat s'anomena SOMSANTSADURNI. COMERÇ, INDÚSTRIA I SERVEIS. L'Ajuntament treballa conjuntament amb aquesta entitat per desenvolupar una política comercial adaptada a les necessitats dels clients del segle XXI. Us animem a enllaçar amb el web d'aquesta entitat, - www.somsantsadurni - on podreu consultar l'oferta dels establiments associats i conèixer totes les campanyes promocionals que es duen a terme al llarg de l'any. 

Per altra banda, Sant Sadurní d'Anoia disposa de dos mercats ambulants que complementen l'oferta comercial de la vila, un es duu a terme tots el dijous i l'altre tots els dissabtes al matí. Els mercats es poden trobar al centre de la vila, en els carrers Raval, Montserrat, Cavallers i Plaça de l'Ajuntament.

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia XATIC - Xarxa de Turisme Industrial Enoturime Penedès Biosphere Committed Company Diputació Barcelona Costa Barcelona

^