SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Poc ennuvolat 24ºC|10ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Pàgines
Compromís amb el turisme sostenible
L'Oficina de Turisme de Sant Sadurní obté la renovació del Biosphere Sustainable Certified 2024
 
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Biosphere 2024Un total de 69 empreses i serveis turístics de l'Alt Penedès, entre ells l'Oficina de Turisme de Sant Sadurní d'Anoia, han rebut la certificació Biosphere Sustainable Certified, que reconeix les bones pràctiques en gestió sostenible de les empreses turístiques i serveis. La certificació s'ha lliurat aquest dimecres, 21 de febrer, en un acte celebrat a l'Auditori municipal Maria Rosa Juncosa de Vilafranca del Penedès.

Les 69 empreses i serveis turístics que han rebut la certificació Biosphere formen part de les 1.043 empreses i entitats de la província que s'han acreditat amb el programa Compromís per a la Sostenibilitat Turística Destinació Barcelona Biosphere. El projecte, nascut el 2017 i impulsat per la Diputació de Barcelona amb l'Institut de Turisme Reponsable (ITR) i la Cambra de Comerç, basa la seva metodologia en el treball al voltant dels 17 objectius de desenvolupament sostenible de l'Agenda 2030 de les Nacions Unides. L'objectiu és reconèixer aquelles entitats que aposten per una gestió respectuosa amb el medi ambient, la cultura i el retorn social i econòmic de la ciutat i les comarques de Barcelona.

De les empreses i entitats turístiques penedesenques reconegudes, 12 són de Sant Sadurní d'Anoia. L'Oficina de Turisme de Sant Sadurní i 8 cellers, 2 restaurants i 1 empresa de serveis turístics del municipi han rebut la certificació Biosphere 2024: Celler Kripta, Codorníu, Freixenet, Gramona, Hotel Fonda Neus, Pere Ventura, Recaredo, Stress & Adrenalina, Ticus Restaurant, Vilarnau, i Vins El Cep.  

L'acte ha comptat amb la presència de la diputada de Turisme de la Diputació de Barcelona, Abigail Garrido, que ha destacat la importància de les empreses i serveis certificats amb el segell Biosphere, ja que són “un pilar fonamental per garantir la qualitat i sostenibilitat dels serveis turístics de la destinació i poder fer que el nostre visitant gaudeixi de la destinació assegurant-ne la sostenibilitat, la reducció dels impactes negatius i traient el màxim partit dels beneficis que el turisme genera i que cal que reverteixin en el territori”, així com “una mostra exemplar del treball conjunt entre entitats públiques i privades per fer una destinació millor per viure i per visitar”.

La certificació Biosphere permet millorar el posicionament de l'empresa o servei en relació al turisme sostenible i li dona més visibilitat a escala nacional i internacional. La certificació està oberta a totes aquelles empreses privades i ens públics que vulguin millorar la seva gestió interna i la seva imatge social comprometent-se amb la sostenibilitat.

L'Oficina de Turisme de Sant Sadurní compta també amb el distintiu Safe Travel, que reconeix els protocols de viatge segur a escala mundial.

Si voleu saber-ne més podeu visitar Establiments al Penedès amb Certificació Biosphere.

Biosphere 2024

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^