SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Intervals de nuvolositat 33ºC|18ºC Facebook Twitter Instagram
menú
CIC Fassina
Escapada Gastronòmica
Cava, xocolata i cuina catalana. La vessant més suculenta de Sant Sadurní d'Anoia
 
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic
  • Assaboreix la cultura del cava, l'apassionant món de la xocolata i la cuina tradicional catalana.

    Al CIC Fassina - Centre d'Interpretació del Cava - endinsa't en la història d'aquest gran vi i en la dels seus protagonistes. Descobreix amb una visita guiada molt agradable i propera com Sant Sadurní d'Anoia, terra de vinyes i cava, ha aconseguit amb l'esforç i la constància de la seva gent, convertir-se en la indiscutible Capital del Cava. Finalitza la visita tastant un cava i un producte local.

    Continua la teva escapada visitant l'Espai Xocolata Simón Coll. Gaudeix de l'apassionant món de la xocolata a través d'un impressionant audiovisual amb imatges espectaculars i innovadores que et portaran als orígens de la xocolata. Podràs experimentar amb pinyes i faves de cacau i veuràs en funcionament la planta pilot per entendre el procés d'elaboració de la xocolata Simón Coll. Durant la visita tastaràs la xocolata acabada de fer i amb les explicacions de les nostres guies aprendràs a degustar-la de manera òptima.

    Paladeja la cuina tradicional catalana amb essència de cava a l'Hotel-Restaurant Fonda Neus. El 1929, la besàvia Neus i la seva filla Teresa, es van posar davant dels fogons i van començar a cuinar els seus plats casolans per els carreters i hostes que s'allotjaven a la seva fonda. El menú Fil·loxera, un menú estacional, reuneix els records i la nostalgia d'aquella època amb una cuina tradicional amb productes de temporada.

  • Preu
    30,50 €
  • Serveis inclosos

    Al Centre d'Interpretació del Cava hi trobaràs:

    • Visita guiada
    • Pantalles tàctils per descobrir la història, el patrimoni arquitectònic i la influència del cava en la vila.
    • Joc de realitat augmentada sobre el cicle vital de la fil·loxera i projecció 3D "El Cava, Fruit d'un Sentiment".
    • Sala de la Festa de la Fil·loxera amb els elements de cartró-pedra que hi intervenen i projecció.
    • Baixada a l'antic Celler de la Fassina de Can guineu per fer un recorregut vivencial sobre el món del cava a través d'un audiovisual de gran format.
    • Degustació d'un cava local acompanyat d'un snack elaborat també a la nostra vila.

    A l'Espai Xocolata Simón Coll gaudiràs de:

    • Visita guiada a Simón Coll i degustació de xocolata.

    A l'Hotel-Restaurant Fonda Neus:

    • Menú especial Fil·loxera que inclou: un entrant, un segon plat, les postres, aigua i pa (no inclou cava, vi ni cafès).
  • Horari
    De dimarts a diumenges prèvia consulta de les hores d'inici, l'idioma i la disponibilitat. Es recomana reservar amb antelació trucant a Turisme de Sant Sadurni, al 93 891 31 88 o escrivint a turisme@santsadurni.cat
  • Durada de la visita

    Centre d'Interpretació del Cava - 1,15 h
    Espai Xocolata Simón Coll - 1 h

  • Reserva

    RESERVA ONLINE d'aquesta activitat.

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia XATIC - Xarxa de Turisme Industrial Enoturime Penedès Biosphere Committed Company Diputació Barcelona Costa Barcelona

^