SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Poc ennuvolat 17ºC|7ºC Facebook Twitter Instagram
menú
CIC Fassina

Ubicada en una destil·leria d'esperit de vi construïda l'any 1814, l'actual Centre d'Interpretació del Cava - CIC Fassina, ofereix 1.200m2 de recorregut pel món del cava, des dels orígens, la història, el procés d'elaboració, fins a la seva cultura, l'art de viure i l'esperit de celebració. Saps per què Sant Sadurní és la Capital del Cava? Vine a descobrir-ho i podràs tenir una fil·loxera a les teves pròpies mans!

Gaudiràs de Sant Sadurní en 3D, en coneixeràs el patrimoni arquitectònic de forma interactiva, viuràs la Festa de la Fil·loxera en gran format, veuràs brotar un cep davant dels teus ulls...

Horaris del Centre d'Interpretació del Cava - CIC Fassina:

De dimarts a divendres:
10.30h Anglès
11.30h Castellà
12.30h Català
16.30h Català*

Dissabtes:
11h Castellà
12.30h Català
17h Castellà*

Diumenges i festius:
11h Castellà
12.30h Català

* L'idioma de les visites de la tarda podrà modificar-se sempre que es reservi amb antelació i hi hagi un mínim de 7 persones per dur-la a terme.

Preu: 6 €

Aprofita les ofertes combinades de visita del Centre d'Interpretació del Cava amb d'altres establiments de la vila a un preu reduït. Consulta el llistat de visites combinades, tria la teva i fes ja la reserva online!

 

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia XATIC - Xarxa de Turisme Industrial Enoturime Penedès Biosphere Committed Company Diputació Barcelona Costa Barcelona

^