SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL OF CAVA

SANT SADURNÍ D'ANOIA CITY COUNCIL


ca | es | fr | en TODAY Nebulosity intervals 24ºC|11ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
L'Ajuntament i l'Acadèmia Tastavins Penedès signen un conveni de col·laboració
L'objectiu és treballar conjuntament per promocionar i divulgar la Cultura del Vi i el Cava i donar a conèixer el Penedès
PUBLISHED 22.05.2017
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Conveni Tastavins

L'Ajuntament de Sant Sadurní i l'Acadèmia Tastavins Penedès van signar aquest divendres un conveni de col·laboració amb l'objectiu de promocionar i divulgar la Cultura del Vi i el cava en la societat i, alhora, prescriure i promocionar els vins i caves del Penedès i el seu territori.

El conveni, amb vigència fins l'1 de desembre de 2017, comptarà amb l'aportació de 3.000€ per part de l'Ajuntament, que ja “ha donat, històricament, recolzament a les activitats del Tastavins”.

L'alcaldessa de Sant Sadurní, Maria Rosell,va destacar la importància d'aquesta unió entre la capital del Penedès i la capital del Cava: "Promocionar la nostra manera de ser, la nostra manera de fer, des de cada municipi i treballar per donar a conèixer el territori Penedès". La col·laboració público-privada i entre institucions, segons l'alcaldessa, és absolutament necessària i clau per tirar endavant.

El president del Tastavins, Joan Tarrada, va posar en valor l'Espai Penedès, un espai ubicat al centre de Barcelona que s'encarrega de promocionar el Penedès i els seus productes i on a partir d'ara Sant Sadurní també hi podrà organitzar esdeveniments i ser-hi present: "Fem promoció del territori, fem promoció de tots els productes que s'elaboren al Penedès, organitzem tastos, maridatges, excursions al Penedès i la gent de Barcelona tornen encantats. Els diem tasteu-nos i és que el que hem de fer és donar a conèixer en positiu i amb alegria el que fem nosaltres, per això agraeixo aquesta visió que teniu, que donant-nos la mà arribarem molt més lluny"

Amb aquesta signatura l' Ajuntament i l'Acadèmia Tastavins Penedès uneixen forces en la promoció i divulgació de la Cultura del Vi, del producte i del territori.

ARE YOU FOLLOWING US?

Follow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^