SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Molt ennuvolat amb tormenta i pluja escasa 26ºC|12ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
L'Ajuntament i l'Acadèmia Tastavins Penedès signen un conveni de col·laboració
L'objectiu és treballar conjuntament per promocionar i divulgar la Cultura del Vi i el Cava i donar a conèixer el Penedès
PUBLICAT EL 22.05.2017
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Conveni Tastavins

L'Ajuntament de Sant Sadurní i l'Acadèmia Tastavins Penedès van signar aquest divendres un conveni de col·laboració amb l'objectiu de promocionar i divulgar la Cultura del Vi i el cava en la societat i, alhora, prescriure i promocionar els vins i caves del Penedès i el seu territori.

El conveni, amb vigència fins l'1 de desembre de 2017, comptarà amb l'aportació de 3.000€ per part de l'Ajuntament, que ja “ha donat, històricament, recolzament a les activitats del Tastavins”.

L'alcaldessa de Sant Sadurní, Maria Rosell,va destacar la importància d'aquesta unió entre la capital del Penedès i la capital del Cava: "Promocionar la nostra manera de ser, la nostra manera de fer, des de cada municipi i treballar per donar a conèixer el territori Penedès". La col·laboració público-privada i entre institucions, segons l'alcaldessa, és absolutament necessària i clau per tirar endavant.

El president del Tastavins, Joan Tarrada, va posar en valor l'Espai Penedès, un espai ubicat al centre de Barcelona que s'encarrega de promocionar el Penedès i els seus productes i on a partir d'ara Sant Sadurní també hi podrà organitzar esdeveniments i ser-hi present: "Fem promoció del territori, fem promoció de tots els productes que s'elaboren al Penedès, organitzem tastos, maridatges, excursions al Penedès i la gent de Barcelona tornen encantats. Els diem tasteu-nos i és que el que hem de fer és donar a conèixer en positiu i amb alegria el que fem nosaltres, per això agraeixo aquesta visió que teniu, que donant-nos la mà arribarem molt més lluny"

Amb aquesta signatura l' Ajuntament i l'Acadèmia Tastavins Penedès uneixen forces en la promoció i divulgació de la Cultura del Vi, del producte i del territori.

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^