SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AYUNTAMIENTO DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en HOY: Descubierto 24ºC|11ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
L'Ajuntament i Banc Sabadell renoven el seu compromís amb el Cavatast fins al 2018
Enguany el Cavatast, que arriba a la vintena edició, serà els dies 7, 8 i 9 d'octubre
PUBLICADO EL 01.08.2016
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Banc Sabadell 1

L'alcaldessa de Sant Sadurní, Maria Rosell, acompanyada pel primer tinent d'alcalde i regidor d'Hisenda, Josep Maria Ribas, i pel regidor de Turisme, Comerç i Promoció Econòmica, Josep Subirana, va renovar divendres el conveni de col·laboració amb Banc Sabadell, representat pel seu director territorial a Catalunya, Lluís Buíl. 

Banc Sabadell, que ha estat el patrocinador principal en les últimes tres edicions, mantindrà aquesta condició durant els anys 2016, 2017 i 2018. El seu suport contribuirà que  l'Ajuntament pugui promoure les activitats, promoció i la comunicació de la fira.

Maria Rosell va agrair la col·laboració de l'entitat un any més per fer possible el Cavatast: “Sant Sadurní és la capital del cava i és molt important per nosaltres que Banc Sabadell recolzi aquesta iniciativa i tenim l'esperança que puguem fer moltes més coses conjuntament”.

Lluís Buíl, per la seva banda, va afirmar que “és una satisfacció perllongar el nostre suport a la principal mostra de cava del país. Vincular-nos amb el Cavatast és també una manera de potenciar la nostra proximitat amb el territori, així com seguir impulsant el treball dels productors locals que avui produeixen el 90% de tot el cava de l’Estat i que tan rellevants són per a l’economia del nostre país”

Enguany el Cavatast, Mostra de Caves i Gastronomia de Sant Sadurní d'Anoia, arriba a la vintena edició i tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 d'octubre

Banc Sabadell 2

Banc Sabadell 3

¿YA NOS SIGUES EN LAS REDES SOCIALES?

Síguenos en Facebook Síguenos en Twitter Síguenos en Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^