SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Intervals de nuvolositat 20ºC|6ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
L'Ajuntament i Banc Sabadell renoven el seu compromís amb el Cavatast fins al 2018
Enguany el Cavatast, que arriba a la vintena edició, serà els dies 7, 8 i 9 d'octubre
PUBLICAT EL 01.08.2016
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Banc Sabadell 1

L'alcaldessa de Sant Sadurní, Maria Rosell, acompanyada pel primer tinent d'alcalde i regidor d'Hisenda, Josep Maria Ribas, i pel regidor de Turisme, Comerç i Promoció Econòmica, Josep Subirana, va renovar divendres el conveni de col·laboració amb Banc Sabadell, representat pel seu director territorial a Catalunya, Lluís Buíl. 

Banc Sabadell, que ha estat el patrocinador principal en les últimes tres edicions, mantindrà aquesta condició durant els anys 2016, 2017 i 2018. El seu suport contribuirà que  l'Ajuntament pugui promoure les activitats, promoció i la comunicació de la fira.

Maria Rosell va agrair la col·laboració de l'entitat un any més per fer possible el Cavatast: “Sant Sadurní és la capital del cava i és molt important per nosaltres que Banc Sabadell recolzi aquesta iniciativa i tenim l'esperança que puguem fer moltes més coses conjuntament”.

Lluís Buíl, per la seva banda, va afirmar que “és una satisfacció perllongar el nostre suport a la principal mostra de cava del país. Vincular-nos amb el Cavatast és també una manera de potenciar la nostra proximitat amb el territori, així com seguir impulsant el treball dels productors locals que avui produeixen el 90% de tot el cava de l’Estat i que tan rellevants són per a l’economia del nostre país”

Enguany el Cavatast, Mostra de Caves i Gastronomia de Sant Sadurní d'Anoia, arriba a la vintena edició i tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 d'octubre

Banc Sabadell 2

Banc Sabadell 3

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^