SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL OF CAVA

SANT SADURNÍ D'ANOIA CITY COUNCIL


ca | es | fr | en TODAY Clear 25ºC|10ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Pàgines
Programació Cavatast 2015
 
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Cavatast XIX Mostra de Caves i Gastronomia. Divendres 2 d'octubre de 19,00h  a 22,00h. Dissabte 3 d'octubre d'11,00h a 23,00h i diumenge 4 d'octubre d'11,00h a 21,00h. A la Rambla Generalitat. Organitza: Patronat de Turisme. Del 2 al 4 d'octubre

XVI Mostra d'Artesans. Parades de productes artesans i creacions úniques en ceràmica, teixit, argent, bronze, pell, fusta, pintura. Demostració d'oficis, tallers artesans i atraccions infantils. Divendres de 18:00 a 22:00, dissabte de 10.00 a 22.00 i diumenge de 10.00 a 21.00. A la Plaça Nova. Organitza: Som Sant Sadurní.  

Divendres 2 OCTUBRE

19:00 Cavatast. Inauguració.  A la Rambla Generalitat. Organitza: Patronat de Turisme
   (a les 18h el locutor i periodista Llucià Ferrer conduirà l'acte oficial d'inauguració al Celler de La Fassina)

Dissabte 3 OCTUBRE

10:00 Setmana del Cava. XXII Mostra del Plaques de Cava.  A les caves Ventura Soler. Organitza: Associació de Col·leccionistes de Plaques de Cava CPC.  

11:00 Caves Mestres, vins de cava. Cupatges amb formatges a càrrec del sommelier. A la Fassina de can Guineu. Organitza: Caves Mestres. Col·labora: Patronat de Turisme.

12:00  Musica, DJ i jazz i cava, un gran maridatge. al wine bar Bubbles. A les caves Bertha. Organitza: Caves Bertha.  

12:00 Taverna Espinaler. A les Caves Rimarts. Organitza: Caves Rimarts.  

12:15 Caves Mascaró. Còctels i altres idees per acompanyar el cava amb fruites. Maridatge de diversos caves i verdures del mar amb la col·laboració del productor d'algues Porto Muiños. A la Fassina de can Guineu. Organitza: Caves Mascaró. Col·labora: Patronat de Turisme.

12:30  Concert vermut. A càrrec del trio Montserrat Seró, Aleix Colom i Edmon Bosch. A les caves Mestres. Organitza: Caves Mestres.  

16:00  Taller per a infants amb els participants de Màster Chef Júnior 2. Taller-concurs d'elaboració de pinxos freds per a nens/nes de 9 a 13 anys. Activitat conduïda per l'Aina i set companys més de l'edició de Màster Chef Júnior 2. A la Fassina de can Guineu. Organitza: Patronat de Turisme.  

18:00 Caves Juvé & Camps. Tast de caves amb cupatges clàssics versus caves monovarietals de xarel·lo a càrrec dels enòlegs de Juvé & Camps. A la Fassina de can Guineu. Organitza: Caves Juvé i Camps. Col·labora: Patronat de Turisme.

19:00 La sorpresa de Mestres. Vine a tancar les activitats del Cavatast al celler amb música, cava i sensacions. A les caves Mestres. Organitza: Caves Mestres.  

19:15 Caves Nadal. Maridatge a càrrec de Caves Nadal amb els seus millors caves. A la Fassina de can Guineu. Organitza: Caves Nadal. Col·labora: Patronat de Turisme.

19:30 Setmana del Cava. Inici de la cercavila. Amb: Gegants i Taps de la Confraria del Cava amb la Xaranga Penya La Riberenya d'Ascó. Associació Festa de la Fil·loxera, Pagesos i 7 Savis de Grècia. Falcons de Vilafranca. Bastoners del País del Cava. Reina del Cava i les seves Dames d'Honor. Sortida de la Plaça Pau Casals i arribada a la plaça de l'Ajuntament. Organitza: Confraria del Cava.  

20:30 Setmana del Cava Inauguració i espectacle pirotècnic. pregó de ReEugenio, coronació de l'actriu Carla Nieto i inauguració de la XXXIV Setmana del Cava. Al balcó de l'Ajuntament. Organitza: Confraria del Cava.  

De 0:00 a 3:00 Setmana del Cava Nit Jove del Cava. Actuació dels grups catalans Coriolà i Nyandú. A la plaça de l'Ajuntament. Organitza: Confraria del Cava.  

De 3:00 a 6:00 Setmana del Cava DJ. Edu Domingo i David Denoia.  Organitza: Confraria del Cava.  

Diumenge 4 OCTUBRE

11 a 14,00 i de 16.30 a 20.30 Cava Shopping  Day. Botigues obertes al carrer. Promocions i descomptes en les botigues adherides, senyalitzades amb el tap de cava del Cava Shopping Day. Animació dels carrers amb actuacions musicals. Raval i d'altres carrers de l'eix comercial . Organitza: Som Sant Sadurní.  

11:30 Cava Shopping Day Duets musicals de jazz. Johnny Branchizio & Pep  Albert i  Caire & Joan Ramón Vega. A la plaça de l'Ajuntament. Organitza: Som Sant Sadurní.  

11:30 Cava Shopping Day Hora del conte en anglès. A la plaça de l'Ajuntament. Organitza: Som Sant Sadurní. Col·labora: Kids&Us; Sant Sadurní.

12:00  Pastisseria Carafí. La coca del Cavatast a càrrec del pastisser Albert Carafí. Taller per aprendre a elaborar la coca del Cavatast, amb el maridatge de Mestres Cupatge Sumant. A la Fassina de can Guineu. Organitza: Pastisseria Carafí. Col·labora: Patronat de Turisme.

12:00 Musica, DJ i jazz i cava, un gran maridatge. al wine bar Bubbles. A les caves Bertha. Organitza: Caves Bertha.  

12:00  Taverna Espinaler. A les Caves Rimarts. Organitza: Caves Rimarts.  

12:30 Cava Shopping Day Dansa a càrrec de l'Escola de Dansa Estem x tu.  A la plaça de l'Ajuntament. Organitza: Som Sant Sadurní.  

13:15  Cellers Carol Vallès. Maridatge d'ostres del Delta de l'Ebre. A la Fassina de can Guineu. Organitza: Caves Carol Vallès. Col·labora: Patronat de Turisme.

13:30 Cava Shopping  Day Concert a càrrec del grup sadurninenc Paper de plàstic.  A la plaça de l'Ajuntament. Organitza: Som Sant Sadurní.  

17:00 Caves Vilarnau. Taller de reciclatge amb material del cava Vilarnau per compartir amb família. Treballarem mitjançant la manipulació, experimentació i la pràctica, el reciclatge amb els elements que composen la producció de cava. A la Fassina de can Guineu. Organitza: Caves Vilarnau. Col·labora: Patronat de Turisme.

17:00 Cava Shopping Day Actuació del Combos de l'Escola Municipal de Música.  A la Plaça de l’Ajuntament. Organitza: Escola de Música. Col·labora: Som Sant Sadurní.

18:00 Cava Shopping Day Actuació dels grups de ball de l'Associació Cascavells. Ballet Espanyol i Escola Bolera. A la plaça de l'Ajuntament. Organitza: Associació Cascavells. Col·labora: Som Sant Sadurní.

19:30 Cava Shopping Day Concert a càrrec de la Reevan Trupin Band (blues & funk). presentant el seu àlbum "Overseas blues". A la plaça de l'Ajuntament. Organitza: Som Sant Sadurní.  

ARE YOU FOLLOWING US?

Follow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^