SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Cobert amb pluja 21ºC|11ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Pàgines
Programació Cavatast 2015
 
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Cavatast XIX Mostra de Caves i Gastronomia. Divendres 2 d'octubre de 19,00h  a 22,00h. Dissabte 3 d'octubre d'11,00h a 23,00h i diumenge 4 d'octubre d'11,00h a 21,00h. A la Rambla Generalitat. Organitza: Patronat de Turisme. Del 2 al 4 d'octubre

XVI Mostra d'Artesans. Parades de productes artesans i creacions úniques en ceràmica, teixit, argent, bronze, pell, fusta, pintura. Demostració d'oficis, tallers artesans i atraccions infantils. Divendres de 18:00 a 22:00, dissabte de 10.00 a 22.00 i diumenge de 10.00 a 21.00. A la Plaça Nova. Organitza: Som Sant Sadurní.  

Divendres 2 OCTUBRE

19:00 Cavatast. Inauguració.  A la Rambla Generalitat. Organitza: Patronat de Turisme
   (a les 18h el locutor i periodista Llucià Ferrer conduirà l'acte oficial d'inauguració al Celler de La Fassina)

Dissabte 3 OCTUBRE

10:00 Setmana del Cava. XXII Mostra del Plaques de Cava.  A les caves Ventura Soler. Organitza: Associació de Col·leccionistes de Plaques de Cava CPC.  

11:00 Caves Mestres, vins de cava. Cupatges amb formatges a càrrec del sommelier. A la Fassina de can Guineu. Organitza: Caves Mestres. Col·labora: Patronat de Turisme.

12:00  Musica, DJ i jazz i cava, un gran maridatge. al wine bar Bubbles. A les caves Bertha. Organitza: Caves Bertha.  

12:00 Taverna Espinaler. A les Caves Rimarts. Organitza: Caves Rimarts.  

12:15 Caves Mascaró. Còctels i altres idees per acompanyar el cava amb fruites. Maridatge de diversos caves i verdures del mar amb la col·laboració del productor d'algues Porto Muiños. A la Fassina de can Guineu. Organitza: Caves Mascaró. Col·labora: Patronat de Turisme.

12:30  Concert vermut. A càrrec del trio Montserrat Seró, Aleix Colom i Edmon Bosch. A les caves Mestres. Organitza: Caves Mestres.  

16:00  Taller per a infants amb els participants de Màster Chef Júnior 2. Taller-concurs d'elaboració de pinxos freds per a nens/nes de 9 a 13 anys. Activitat conduïda per l'Aina i set companys més de l'edició de Màster Chef Júnior 2. A la Fassina de can Guineu. Organitza: Patronat de Turisme.  

18:00 Caves Juvé & Camps. Tast de caves amb cupatges clàssics versus caves monovarietals de xarel·lo a càrrec dels enòlegs de Juvé & Camps. A la Fassina de can Guineu. Organitza: Caves Juvé i Camps. Col·labora: Patronat de Turisme.

19:00 La sorpresa de Mestres. Vine a tancar les activitats del Cavatast al celler amb música, cava i sensacions. A les caves Mestres. Organitza: Caves Mestres.  

19:15 Caves Nadal. Maridatge a càrrec de Caves Nadal amb els seus millors caves. A la Fassina de can Guineu. Organitza: Caves Nadal. Col·labora: Patronat de Turisme.

19:30 Setmana del Cava. Inici de la cercavila. Amb: Gegants i Taps de la Confraria del Cava amb la Xaranga Penya La Riberenya d'Ascó. Associació Festa de la Fil·loxera, Pagesos i 7 Savis de Grècia. Falcons de Vilafranca. Bastoners del País del Cava. Reina del Cava i les seves Dames d'Honor. Sortida de la Plaça Pau Casals i arribada a la plaça de l'Ajuntament. Organitza: Confraria del Cava.  

20:30 Setmana del Cava Inauguració i espectacle pirotècnic. pregó de ReEugenio, coronació de l'actriu Carla Nieto i inauguració de la XXXIV Setmana del Cava. Al balcó de l'Ajuntament. Organitza: Confraria del Cava.  

De 0:00 a 3:00 Setmana del Cava Nit Jove del Cava. Actuació dels grups catalans Coriolà i Nyandú. A la plaça de l'Ajuntament. Organitza: Confraria del Cava.  

De 3:00 a 6:00 Setmana del Cava DJ. Edu Domingo i David Denoia.  Organitza: Confraria del Cava.  

Diumenge 4 OCTUBRE

11 a 14,00 i de 16.30 a 20.30 Cava Shopping  Day. Botigues obertes al carrer. Promocions i descomptes en les botigues adherides, senyalitzades amb el tap de cava del Cava Shopping Day. Animació dels carrers amb actuacions musicals. Raval i d'altres carrers de l'eix comercial . Organitza: Som Sant Sadurní.  

11:30 Cava Shopping Day Duets musicals de jazz. Johnny Branchizio & Pep  Albert i  Caire & Joan Ramón Vega. A la plaça de l'Ajuntament. Organitza: Som Sant Sadurní.  

11:30 Cava Shopping Day Hora del conte en anglès. A la plaça de l'Ajuntament. Organitza: Som Sant Sadurní. Col·labora: Kids&Us; Sant Sadurní.

12:00  Pastisseria Carafí. La coca del Cavatast a càrrec del pastisser Albert Carafí. Taller per aprendre a elaborar la coca del Cavatast, amb el maridatge de Mestres Cupatge Sumant. A la Fassina de can Guineu. Organitza: Pastisseria Carafí. Col·labora: Patronat de Turisme.

12:00 Musica, DJ i jazz i cava, un gran maridatge. al wine bar Bubbles. A les caves Bertha. Organitza: Caves Bertha.  

12:00  Taverna Espinaler. A les Caves Rimarts. Organitza: Caves Rimarts.  

12:30 Cava Shopping Day Dansa a càrrec de l'Escola de Dansa Estem x tu.  A la plaça de l'Ajuntament. Organitza: Som Sant Sadurní.  

13:15  Cellers Carol Vallès. Maridatge d'ostres del Delta de l'Ebre. A la Fassina de can Guineu. Organitza: Caves Carol Vallès. Col·labora: Patronat de Turisme.

13:30 Cava Shopping  Day Concert a càrrec del grup sadurninenc Paper de plàstic.  A la plaça de l'Ajuntament. Organitza: Som Sant Sadurní.  

17:00 Caves Vilarnau. Taller de reciclatge amb material del cava Vilarnau per compartir amb família. Treballarem mitjançant la manipulació, experimentació i la pràctica, el reciclatge amb els elements que composen la producció de cava. A la Fassina de can Guineu. Organitza: Caves Vilarnau. Col·labora: Patronat de Turisme.

17:00 Cava Shopping Day Actuació del Combos de l'Escola Municipal de Música.  A la Plaça de l’Ajuntament. Organitza: Escola de Música. Col·labora: Som Sant Sadurní.

18:00 Cava Shopping Day Actuació dels grups de ball de l'Associació Cascavells. Ballet Espanyol i Escola Bolera. A la plaça de l'Ajuntament. Organitza: Associació Cascavells. Col·labora: Som Sant Sadurní.

19:30 Cava Shopping Day Concert a càrrec de la Reevan Trupin Band (blues & funk). presentant el seu àlbum "Overseas blues". A la plaça de l'Ajuntament. Organitza: Som Sant Sadurní.  

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^