SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Molt ennuvolat amb pluja 21ºC|11ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
Sant Sadurní, present al Saló Internacional de Turisme de Catalunya
El nou regidor de Turisme, Pedro Campos, va assistir divendres a l'acte inaugural
PUBLICAT EL 19.03.2024
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

turisme

L'Ajuntament de Sant Sadurní, a través del servei de Turisme, ha participat un any més al Saló Internacional de Turisme de Catalunya B-Travel, que es va dur a terme el passat cap de setmana al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona. 

El nou regidor de Turisme, Pedro Campos, es va desplaçar divendres al migdia per assistir a l'acte d'inaugural del saló. Sant Sadurní hi va prendre part de la mà del Consorci de Promoció Turística del Penedès, a través de l’Agència Catalana de Turisme i sota el paraigües de la Diputació de Barcelona i la marca “Barcelona és molt més”.

El Servei de Turisme ha promocionat l’oferta turística de Sant Sadurní als assistents al Saló, majoritàriament visitants de la província de Barcelona i ciutat, conjuntament amb la varietat d’experiències i activitats enoturístiques de Penedès Turisme, especialment dins la Ruta del Vi del Penedès.

El B-Travel ha obert la campanya turística a les portes de Setmana Santa, reunint un total de 129 expositors directes i més de 650 marques en una edició en què s’ha ampliat la mostra de destinacions nacionals i internacionals. El turisme de qualitat i sostenible, les propostes experiencials i les ofertes per als viatgers han estat els protagonistes de l'esdeveniment emblemàtic del sector.

 ‘On comença el teu viatge’

Sota el lema 'On comença el teu viatge', B-Travel ha ofert a tots els visitants un ampli ventall de possibilitats per contractar les seves vacances o escapades tant a nivell nacional com internacional, i és un bon aparador pel Penedès per tal d'arribar d'una forma molt directa al visitant final. Com a novetat d'aquesta edició, B-Travel ha recuperat el sector dels operadors de creuers. A nivell internacional, han participat països com Brasil, Cuba, Croàcia, Estats Units, República Dominicana, Tanzània i regions de França o Portugal.

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^