SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL OF CAVA

SANT SADURNÍ D'ANOIA CITY COUNCIL


ca | es | fr | en TODAY Cloudy intervals with rain showers 22ºC|10ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
La 12a edició del Most Festival aposta per la filosofia slow aplicada a la viticultura

El Most serà a Sant Sadurní el 3 i 4 de novembre

PUBLISHED 25.10.2023
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

most 2023

Ja estan a la venda les entrades del Festival Most, la cita anual amb la cultura del vi que enguany també celebra la gastronomia amb Itàlia com a país convidat.

El proper 2 de novembre, el Most Festival Internacional de Cinema del Vi aixecarà el teló de la seva 12a edició. Del 2 al 12 de novembre, el Penedès tornarà a ser el centre del cinema del vi, amb projeccions, tastos i activitats, i del 22 al 26 de novembre l’acció es traslladarà al Priorat. Tornen les seccions competitives Collita (cinema del vi) i Brot (curtmetratges), així com les sessions Gran Reserva -amb preestrenes d’alguns dels títols més esperats de la temporada cinematogràfica-, els tastos, el cinema als cellers i altres activitats. Enguany destaca l’estrena de la MosTeca, un cicle anual que servirà per a reflexionar des de la pantalla al voltant de l’alimentació, la gastronomia i el futur de l’agricultura.

El Most Festival a Sant Sadurní

L'Ajuntament de Sant Sadurní un any més col·labora amb el Most i per això algunes de les activitats tindran lloc al Cava Centre, així com a Cal Feru.

Amb la complicitat dels clústers catalans dels sectors del vi i de l’audiovisual, enguany el Most amplia la sessió d’anuncis del vi de la Collita 2023 i la converteix en una sessió de treball que connecta les indústries del vi i de la comunicació audiovisual. La sessió permetrà conèixer projectes que s’estan realitzant arreu del món, i treballar conjuntament per imaginar noves relacions professionals que ajudin a la millora del llenguatge audiovisual del vi.

Amb la col·laboració d’INNOVI i del Clúster Audiovisual de Catalunya; amb el suport d’ACCIÓ i el patrocini de Vilarnau. Activitat gratuïta adreçada a professionals.

En aquest aperitiu reposat i convivial, Xavier Roig de Cal Feru ens proposa descobrir els vins francesos protagonistes de la pel·lícula ‘Cata de Vinos’. Una bona forma de preparar-se per a la sessió de tarda que es durà a terme al Cava Centre el mateix dissabte. Inscripció-Entrada: 25 euros.

El Most vol celebrar el vi escumós d’una forma especial i única, amb un programa intens de dues parts: la projecció de la comèdia ‘Cata de vinos’ d’Ivan Calbérac (França, 2022) i la posterior Festa de les Bombolles, amb aires francesos de la mà de la música punxada per DJ Miqui Puig i dels sorprenents còctels de cava elaborats pel sommelier Xavier Roig, de Cal Feru. Vine a celebrar-ho amb bombolles, cinema i música, i emporta’t un premi efervescent.

'Cata de vinos' és una comèdia amb ànima sobre l’enologia com a corrent salconduit a les nostres relacions en el seu healing era. Una història amb humanitat serveix de base per a una pel·lícula a veure entre els nostres còmplices quotidians. Deia Blai Morell, a Fotogramas: “El que importa són aquests diàlegs fluids, aquelles situacions que, sense ser noves, ens fan sentir com a casa, i que faci seva la màxima ‘mentre hi hagi vida, hi ha esperança’. Una perfecta mostra d'aquell cinema que, pres amb moderació, senta de meravella”.  Entrada: 12 euros

Amb el patrocini de Vilarnau i Xerigots. 

Més informació 

Web del Festival

ARE YOU FOLLOWING US?

Follow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^