SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Intervals de nuvolositat 21ºC|12ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
Cava Market de Nadal
Nova edició, diumenge 15 de desembre, d'11 a 14.30h
PUBLICAT EL 21.11.2019
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Cavamarket_Nadal19_CARTELL

El cava no pot faltar a la taula de tot àpat nadalenc. El Cava Market és l'excusa perfecta per visitar Sant Sadurní, gaudir del temps lliure i comprar el cava i delicadeses gastronòmiques per les festes, per compartir a taula amb la família i els amics.

La 3a edició del Cava Market de Nadal comptarà amb una àmplia oferta de caves i productes gastronòmics de la Capital del Cava per comprar i tastar directament de la mà dels seus elaboradors.

Una vintena d'expositors entre cellers i representants de la gastronomia local promocionaran els seus productes de primera qualitat a l'aire lliure, al centre de Sant Sadurní, una iniciativa de la regidoria de Turisme i Comerç del municipi, encapçalada pel regidor Ton Amat, i amb l'objectiu de potenciar la venda directa pels mateixos productors i sense intermediaris.

Així, es podran comprar i tastar els productes de:

Cava AlmirallCava Monastell
Cava Butí MasanaCava Muscàndia
Cava Canals & CasanovasCava Naveran 
Cava Canals i MunnéCava Rimarts 
Cava Castell Sant AntoniCava Solà Raventós
Celler VellCava Torné & Bel 
Cava FonpinetCava Varias 
Cava Maria Oliver Portí Vins El Cep
Cava Maria Rigol OrdiCansaladeria Rovira
Cava Molí ParelladaHotel Fonda Neus

La proposta enogastronòmica anirà acompanyada de diferents activitats, com ara un tast de torrons artesanals amb maridatge de cava i nadales, el dissabte 14 de desembre, a les 19h, al Centre d'Interpretació del Cava.

Un maridatge ben dolç que estarà conduït per la sommelier Clara Antúnez, que explicarà l'elaboració i característiques d'una selecció de caves del Cava Market i de torrons dels artesans locals, amb la interpretació de nadales en directe a càrrec de la violoncel·lista Maria de Palol.

Les famílies no es poden perdre la visita al CIC Fassina que, sota el títol 'El Nadal a La Fassina', inclourà un taller infantil i manualitats relacionades amb el Nadal i el cava, el diumenge del Cava Market, en horari de matí.

A més a més, hi haurà ofertes exclusives, botigues obertes, música en directe, visites a les caves i les propostes culinàries dels restaurants per passar uns dies fantàstics a la localitat.

Reserva't la data i no hi faltis!

ACTIVITATS

ΔTast de torrons artesanals amb maridatge de cava i nadales

Dissabte 14 de desembre, 19.00h

En ocasió del Cava Market de Nadal, et proposem una dolça experiència gourmet: un tast de torrons artesanals elaborats pels mestres pastissers locals acompanyat d'una selecció de caves de Sant Sadurní i la interpretació musical de nadales.

Maridatge conduït per la sommelier Clara Antúnez, que explicarà l'elaboració i característiques d'una selecció de caves del Cava Market: Castell de Sant Antoni, Celler Vell, Maria Rigol Ordi i Molí Parellada, i torrons dels artesans de Ca l'Arseni, Carafí Pastissers i Simón Coll Xocolaters, amb la interpretació de nadales en directe a càrrec de la violoncel·lista Maria de Palol.

Places limitades. Informació i reserves al tel. +34 93 891 31 88 o a/e. turisme@santsadurni.cat.

Lloc: Celler de La Fassina de Can Guineu, c. Hospital, 23 · Preu: 10 €

Δ El Nadal a La Fassina

Diumenge 15 de desembre, 11.30h

Sota el títol 'El Nadal a La Fassina', el Centre d'Interpretació del Cava organitza una visita ben divertida amb taller infantil i manualitats relacionades amb el Nadal i el cava, el diumenge del Cava Market, en horari de matí.

Els infants, fins a 10 anys, que realitzin aquesta activitat podran despertar la seva vena més creativa tot jugant i resolent l'enigma per trobar els elements nadalencs amagats al CIC Fassina.

Places limitades. Informació i reserves al tel. +34 93 891 31 88 o a/e. turisme@santsadurni.cat

Lloc: CIC Fassina Centre d'Interpretació del Cava, c. Hospital, 23 · Preu: 3 €

Δ El Penedès Secret a Sant Sadurní

Del 28 de novembre al 5 de gener

Al CIC Fassina es podrà visitar l'exposició 'Penedès Secret no ho diguis a ningú', que presenta 10 secrets del Penedès, dins de la campanya de màrqueting que el Consorci de Promoció Turística del Penedès va presentar fa uns mesos.

L'exposició descobrirà al visitant curiositats i anècdotes del territori en un entorn singular del Penedès com és La Fassina de can Guineu i obrirà les seves portes del 28 de novembre de 2019 fins el 5 de gener de 2020, de dimarts a divendres, de 9.15 a 14.45 h i de 16 a 18.30 h, dissabtes de 10 a 14 h i de 17 a 19 h, i diumenges i festius de 10 a 14 h.

Amb l'objectiu de seduir al visitant i fer que els penedesencs i penedesenques siguin els amfitrions de la destinació, durant l'exposició, els visitants podran dipositar en una bústia els seus secrets, que seran entregats al Consorci de promoció turística del Penedès i possiblement esdevinguin en un futur un nou secret a compartir pel Penedès.

Lloc: CIC Fassina Centre d'Interpretació del Cava, c. Hospital, 23 · Preu: Gratuït

Amb el suport de: Diputació de Barcelona, Barcelona és molt més, Som Sant Sadurní i enoturismePENEDÈS.

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^