SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Intervals de nuvolositat 21ºC|12ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
Cavamarket de primavera
Nova edició, diumenge 5 de maig, d'11 a 15h
PUBLICAT EL 09.04.2019
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
cavamarket_primavera

Si creus que no hi ha res millor que compartir una ampolla de cava en bona companyia, ets un autèntic cava lover! Agenda't el proper CAVAMARKET, diumenge 5 de maig, de les 11 del matí a les 3 de la tarda, al carrer Raval de Sant Sadurní d’Anoia.
Podràs comprar i tastar una selecció dels millors caves i la millor gastronomia a la Capital del Cava, directament de la mà dels seus elaboradors.

Gairebé una vintena d'expositors entre cellers i representants de la gastronomia local promocionaran els seus productes de primera qualitat a l'aire lliure, al centre de Sant Sadurní, una iniciativa de la regidoria de Turisme i Comerç del municipi, encapçalada per la regidora Maria Rosell, i amb l'objectiu de potenciar la venda directa de cava pels mateixos productors i sense intermediaris.

La proposta enogastronòmica que permetrà degustar i comprar el cava directament a l'estand, anirà acompanyada de diferents activitats paral·leles com música en directe amb Albert Caire i Amaia Hernández, amb un repertori fresc, espontani i alhora selecte, on no hi faltaran versions d'Stevie Wonder, Jamiroquai, Eva Cassidy, Sting, Ray Charles, Aretha Franklin. També es podrà gaudir de les propostes del Gastromaig 2019, un ampli ventall de productes gastronòmics de qualitat, menús i activitats que botigues, restauradors i caves locals presentaran en ocasió del Cavamarket i que donarà tret de sortida a tot un mes de promocions gastronòmiques locals impulsades per l'associació Som Sant Sadurní.

Els participants al Cavamarket de primavera són les Caves Almirall, Canals & Munné, Celler Vell, Maria Blanca Butí Masana, Maria Oliver Portí, Maset, Monastell, Molí Parellada, Naveran, Rimarts, Solà Raventós, Torné & Bel, Varias; cansaladeria Rovira i l'Hotel Fonda Neus.

Aprofita i gaudeix d'ofertes exclusives, amb botigues obertes, música en directe, visites al Centre d’Interpretació del Cava i les propostes culinàries més gormandes del Gastromaig 2019.

Reserva't el 5 de maig i no hi faltis ;) 

Amb el suport de: Diputació de Barcelona, Barcelona és molt més, i enoturismePENEDÈS

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^