SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL OF CAVA

SANT SADURNÍ D'ANOIA CITY COUNCIL


ca | es | fr | en TODAY Cobert amb tormenta 21ºC|12ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
8a Nit Empresarial
En el marc de la 3a Setmana del Comerç. Inscripcions fins al 27 de març
PUBLISHED 19.03.2019
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Programa2_NitEmpresarial19

Som Sant Sadurní, amb el suport de l'Ajuntament i del CCAM de la Generalitat de Catalunya, celebra la vuitena Nit Empresarial, amb l'objectiu d'esdevenir un punt de trobada de les empreses comercials, de la indústria i els serveis de Sant Sadurní d'Anoia, capaç d'impulsar la cooperació i unir als diferents sectors del municipi, estimular sinèrgies entre les empreses de Som Sant Sadurní i reconèixer l'esforç i la feina ben feta de les empreses d'àmbit local.

Abans del sopar tindrà lloc la ponència i espai de tertúlia sota el nom 'Per què unes botigues venen i d'altres no a l'era digital'.

Durant la celebració es premiarà l'emprenedoria, la responsabilitat social de les empreses i els projectes interempresarials i, un any més, es lliurarà premis a empreses destacades en el sector del comerç, la indústria i els serveis, a banda de fer un un reconeixement a la continuïtat empresarial dels negocis de més de 50 anys i a la trajectòria professional.

Inscripció al sopar oberta fins el 27 de març, omplint el formulari d'inscripció de la nit empresarial 2019 al web de l'associació www.somsantsadurni.com

ARE YOU FOLLOWING US?

Follow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^