SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITALE DU CAVA

LA MAIRIE DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AUJOURD'HUI Nuageux 28ºC|15ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
Sant Sadurní comptarà amb una àrea per a autocaravanes
Aquests dies s'han iniciat els treballs de condicionament del terreny on s'hi ubicarà i que estarà molt a prop del barri Vilarnau i el Castell de Can Ferrer del Mas
PUBLIÉ 04.03.2019
COMPARTIRPartager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Google+Partager by email
Autocaravanes

Aquests dies s'han iniciat els treballs de neteja i desbrossament per a la instal.lació d´una àrea d'autocaravanes a la vila, que s´ubicarà a una parcel.la situada just a sota del castell de Can Ferrer i molt propera als Habitatges Vilarnau.

Aquesta és una iniciativa impulsada per l'Ajuntament de Sant Sadurní, amb el suport del Consorci de Promoció Turística del Penedès, i que compta amb una subvenció de la Diputació de Barcelona per a la creació de la Xarxa d'àrees d'acollida d'autocaravanes al territori.

El projecte compta amb la participació de 12 municipis de la comarca i seguirà un criteri constructiu homogeni, dotant a tots els espais d'una imatge i serveis unificats.

Aquesta zona tindrà capacitat per aproximadament una desena de vehicles d'aquestes característiques i comptarà amb una font d´aigua potable, punts de llum i tres taules de picnic amb els seus corresponents bancs. També hi haurà arbrat i una zona de 700 metres quadrats de paviment de sauló compactat per a l´estacionament de les autocaravanes. Cada plaça anirà acompanyada d´arbrat i travesses de fusta delimitadores.

EST-CE QUE VOUS SUIVEZ-NOUS SUR LES RÉSEAUX SOCIAUX?

Suivez-nous sur Facebook Suivez-nous sur Twitter Suivez-nous sur Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia XATIC - Xarxa de Turisme Industrial Enoturime Penedès Biosphere Committed Company Diputació Barcelona Costa Barcelona

^