SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AYUNTAMIENTO DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en HOY: Poco nublado 29ºC|14ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
Balanç de la campanya de Som Sant Sadurní per promoure les compres de Nadal al comerç local
Sortejada la bossa de 1000€ amb un total de 45 tiquets premiats
PUBLICADO EL 10.01.2019
COMPARTIRComparte en FacebookCompartir en TwitterComparte en Google+Compartir por correo electrónico
Campanya nadal

Un any mérs Som Sant Sadurní fa balanç de la campanya duta a terme durant les festes per promoure les compres de Nadal al comerç local.

Totes les compres realitzades entre 30 de novembre de 2018 i el 6 de gener del 2019, en qualsevol de les 54 botigues i establiments on pots fer ús de la teva targeta client, entraven en el sorteig especial de Nadal amb la targeta client. En total s’han repartit 1000€€ en un sorteig aleatori seleccionant un total de 45 tiquets de compra entre un total de 13.214 tiquets de compres fetes durant la campanya de Nadal i Reis.

Aquest any la bossa de 1000€€ ha estat molt repartida en imports de compra més petits tocant així a més gent. El premi més gran ha estat per Mª Carme Cruz Punzano amb 80€€a la botiga Ferreteria Robert Cardús, seguida de 5 retorns al voltant dels 65€ i tots els al altres ja per sota. Tots els tiquets de compra premiats ja es van abonar directament a les targetes clients el passat dia 7 de gener dia en que es va fer el sorteig.

Durant la campanya Avança’t al Nadal s’han sortejat un total de 5 xecs de 250€ setmanals i 2 xecs de 250€ entre les 15000 butlletes repartides als comerços i establiments adherits al Som Sant Sadurní.

[Nota Som Sant Sadurní]

¿YA NOS SIGUES EN LAS REDES SOCIALES?

Síguenos en Facebook Síguenos en Twitter Síguenos en Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia XATIC - Xarxa de Turisme Industrial Enoturime Penedès Biosphere Committed Company Diputació Barcelona Costa Barcelona

^