SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Descobert 29ºC|14ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
Balanç de la campanya de Som Sant Sadurní per promoure les compres de Nadal al comerç local
Sortejada la bossa de 1000€ amb un total de 45 tiquets premiats
PUBLICAT EL 10.01.2019
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic
Campanya nadal

Un any mérs Som Sant Sadurní fa balanç de la campanya duta a terme durant les festes per promoure les compres de Nadal al comerç local.

Totes les compres realitzades entre 30 de novembre de 2018 i el 6 de gener del 2019, en qualsevol de les 54 botigues i establiments on pots fer ús de la teva targeta client, entraven en el sorteig especial de Nadal amb la targeta client. En total s’han repartit 1000€€ en un sorteig aleatori seleccionant un total de 45 tiquets de compra entre un total de 13.214 tiquets de compres fetes durant la campanya de Nadal i Reis.

Aquest any la bossa de 1000€€ ha estat molt repartida en imports de compra més petits tocant així a més gent. El premi més gran ha estat per Mª Carme Cruz Punzano amb 80€€a la botiga Ferreteria Robert Cardús, seguida de 5 retorns al voltant dels 65€ i tots els al altres ja per sota. Tots els tiquets de compra premiats ja es van abonar directament a les targetes clients el passat dia 7 de gener dia en que es va fer el sorteig.

Durant la campanya Avança’t al Nadal s’han sortejat un total de 5 xecs de 250€ setmanals i 2 xecs de 250€ entre les 15000 butlletes repartides als comerços i establiments adherits al Som Sant Sadurní.

[Nota Som Sant Sadurní]

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia XATIC - Xarxa de Turisme Industrial Enoturime Penedès Biosphere Committed Company Diputació Barcelona Costa Barcelona

^