SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Cobert amb tormenta 16ºC|12ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
Comença la campanya comercial local de Nadal
Divendres es va donar el tret de sortida amb l'encesa de l'arbre i els llums de Nadal a la plaça de l'Ajuntament
PUBLICAT EL 04.12.2023
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Sant Sadurní va celebrar aquest divendres l'encesa de l'arbre i els llums de Nadal i l'inici de la campanya comercial local amb un lluït acte a la plaça de l'Ajuntament, que va comptar amb diverses actuacions de grups de ball i dansa de la vila, i dels timbalers Tabalots.

L'alcalde Pere Vernet i la regidora de Comerç Eva Cruces, acompanyats per representants de Som Sant Sadurní, van donar la benvinguda en una tarda que va gaudir d'un fantàstic ambient.

L’Ajuntament i SOM Sant Sadurní, en el marc d’un pla de dinamització anual treballat conjuntament, inicien la campanya de Nadal «Aquestes festes, fem poble, fem comerç, i divertim-nos junts» amb premis setmanals, llums, música i dinamització al carrer, amb jocs gegants, mostra de dansa, passa-carrers, concerts, nadales i un Tió popular i solidari amb xocolatada!

 SORTEIG PANERES 
De l’1 al 21 desembre totes les compres fetes a les parades del mercat setmanal i establiments del Som Sant Sadurní entraran al sorteig de 4 paneres que inclouen: Lots de productes del mercat i jocs col·leccionables.

Es podrà participar de dues maneres:
- Targeta client SOM Sant Sadurní: passant la targeta als establiments del Som Sant Sadurní adherits al sistema de fidelització local.
- Butlletes de participació: els clients rebran una butlleta que podran emplenar i dipositar a l’urna de la parada de l’organització durant el mercat, a l’oficina de Som Sant Sadurní (carrer Montserrat, 16), o a la Fassina de Can Guineu (carrer Hospital, 23) en horari d’atenció al públic.

El dijous 21 de desembre a les 14:00h es farà el sorteig, d’on sortiran 2 guanyadors de la participació a través de la targeta i 2 d’entre els participants a través de les butlletes.

 GUANYA PREMIS CADA SETMANA

De l'1 de desembre al 5 de gener hi haurà sortejos setmanals de targetes regal de 100€ i 30 jocs col·leccionables "Trenca't la closca", el nou joc de taula amb el que petits i grans es divertiran aquestes festes fent el trencaclosques del mural del Comerç i trobant les parelles dels Comerços del Som Sant Sadurní.
Per participar-hi només s’ha de fer servir la targeta client de SOM Sant Sadurní en les compres nadalenques.

 SORTEIG ESPECIAL REIS 
El dia 8 de gener la targeta client de SOM Sant Sadurní sortejarà una targeta regal de 500€ entre els clients més fidels, que hagin utilitzat la targeta client de l'1 de desembre al 5 de gener en 10 compres durant la campanya de Nadal i Reis. El mateix 8 de gener les butlletes recollides al mercat i als establiments del Som Sant Sadurní entraran en el sorteig addicional de 20 jocs col·leccionables.

A més, com sempre, totes les compres fetes amb la targeta tenen un retorn directe de l’1% que s’acumula al saldo del client per a futures compres.

 ACTIVITATS AL CARRER

El divendres 1 de desembre a les 17:30 a la pl. Ajuntament, presentació i encesa de llums de la campanya de Nadal, cercavila amb els Tabalots i amb els Pierrots de l’Escola  Cascavells pels carrers del centre comercial. mostra de Dansa amb Cascavells, Estem per tu, Banjara i Equip, i espai de jocs gegants dinamitzat pel Cau amb sorteig de jocs entre els participants.

El dissabte 16 de desembre a les 11h passa-carrer des del Raval fins a la plaça de l’Ajuntament amb Sansabanda. Un cop a la plaça, actuacions diverses i mostra de Cant Coral d’alumnes de l’Escola Municipal de Música, i cloenda amb les actuacions de la Paradise Band i la Sansabanda.

El dijous 21 de desembre pels carrers de la zona comercial del centre al llarg del matí estaran animats per l' espectacle itinerant de la Banda Dr. Jazz Friends Dixieland, i a les 17h al Raval, animació musical amb la companyia Marc Oriol i espai de Jocs "Tres en ratlla gegant del Tió i el Pare Noel” de Kids&Us i Joc gegant “Trenca’t la closca” dinamitzat pel Cau. Sorteig de 6 jocs entre els participants.

El divendres 22 de desembre a la Pl. Ajuntament a les 17h el 17è Tió popular i solidari amb Qui té a qui, que també comptarà amb un taller nadalenc del CAU, un Pinta cares i nadales dels alumnes de Kids&Us, i una xocolatada pels assistents gentilesa de Simón Coll i Cal Blay. Per fer cagar el Tió aconsegueix la teva butlleta per 1€ a benefici de Qui té a qui a l’oficina del Som o el mateix dia a la plaça.

En acabar l'any, dissabte 30 de desembre a la zona comercial del centre al llarg del matí hi haurà l'actuació en directe del grup Trifàsic amb gel i el Cau dinamitzarà un cop més l'espai al carrer del joc gegant "Trenca’t la closca” amb sorteig de jocs entre els participants.

Una nova campanya conjunta per part de l’Ajuntament i l’entitat empresarial SOM Sant Sadurní, que vol conscienciar la ciutadania un cop més sobre la importància de fer les compres nadalenques al Comerç de Sant Sadurní.

La regidoria de Comerç i SOM Sant Sadurní volen agrair sincerament la col·laboració i participació de totes les entitats i associacions per la seva contribució a l'acte: Tabalots, Cascavells, Escola de Dansa Estem per Tu, BanjaraStudio i Equip 4 Fitness Club.

 Més imatges al Flickr 


Més informació a  www.somsantsadurni.com

campanya comercialEncesa llums de nadal

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^