SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Cobert amb tormenta 16ºC|12ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
La 12a edició del Most Festival aposta per la filosofia slow aplicada a la viticultura

El Most serà a Sant Sadurní el 3 i 4 de novembre

PUBLICAT EL 25.10.2023
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

most 2023

Ja estan a la venda les entrades del Festival Most, la cita anual amb la cultura del vi que enguany també celebra la gastronomia amb Itàlia com a país convidat.

El proper 2 de novembre, el Most Festival Internacional de Cinema del Vi aixecarà el teló de la seva 12a edició. Del 2 al 12 de novembre, el Penedès tornarà a ser el centre del cinema del vi, amb projeccions, tastos i activitats, i del 22 al 26 de novembre l’acció es traslladarà al Priorat. Tornen les seccions competitives Collita (cinema del vi) i Brot (curtmetratges), així com les sessions Gran Reserva -amb preestrenes d’alguns dels títols més esperats de la temporada cinematogràfica-, els tastos, el cinema als cellers i altres activitats. Enguany destaca l’estrena de la MosTeca, un cicle anual que servirà per a reflexionar des de la pantalla al voltant de l’alimentació, la gastronomia i el futur de l’agricultura.

El Most Festival a Sant Sadurní

L'Ajuntament de Sant Sadurní un any més col·labora amb el Most i per això algunes de les activitats tindran lloc al Cava Centre, així com a Cal Feru.

Amb la complicitat dels clústers catalans dels sectors del vi i de l’audiovisual, enguany el Most amplia la sessió d’anuncis del vi de la Collita 2023 i la converteix en una sessió de treball que connecta les indústries del vi i de la comunicació audiovisual. La sessió permetrà conèixer projectes que s’estan realitzant arreu del món, i treballar conjuntament per imaginar noves relacions professionals que ajudin a la millora del llenguatge audiovisual del vi.

Amb la col·laboració d’INNOVI i del Clúster Audiovisual de Catalunya; amb el suport d’ACCIÓ i el patrocini de Vilarnau. Activitat gratuïta adreçada a professionals.

En aquest aperitiu reposat i convivial, Xavier Roig de Cal Feru ens proposa descobrir els vins francesos protagonistes de la pel·lícula ‘Cata de Vinos’. Una bona forma de preparar-se per a la sessió de tarda que es durà a terme al Cava Centre el mateix dissabte. Inscripció-Entrada: 25 euros.

El Most vol celebrar el vi escumós d’una forma especial i única, amb un programa intens de dues parts: la projecció de la comèdia ‘Cata de vinos’ d’Ivan Calbérac (França, 2022) i la posterior Festa de les Bombolles, amb aires francesos de la mà de la música punxada per DJ Miqui Puig i dels sorprenents còctels de cava elaborats pel sommelier Xavier Roig, de Cal Feru. Vine a celebrar-ho amb bombolles, cinema i música, i emporta’t un premi efervescent.

'Cata de vinos' és una comèdia amb ànima sobre l’enologia com a corrent salconduit a les nostres relacions en el seu healing era. Una història amb humanitat serveix de base per a una pel·lícula a veure entre els nostres còmplices quotidians. Deia Blai Morell, a Fotogramas: “El que importa són aquests diàlegs fluids, aquelles situacions que, sense ser noves, ens fan sentir com a casa, i que faci seva la màxima ‘mentre hi hagi vida, hi ha esperança’. Una perfecta mostra d'aquell cinema que, pres amb moderació, senta de meravella”.  Entrada: 12 euros

Amb el patrocini de Vilarnau i Xerigots. 

Més informació 

Web del Festival

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^