Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Descobert 34ºC|18ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
Pàgines
banner piscina
INSCRIPCIONS ACTIVITATS DIRIGIDES ESTIU 2019
PREINSCRIPCIONS 

Les preinscripcions als cursets i activitats dirigides de la piscina municipal per a la temporada d'estiu 2019 es faran via on line des del web de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia, del 3 al 9 de juny de 2019.

S'obriran el dia 3 de juny a les 10:00h i restaran obertes fins al dia 9 de juny a les 23:59h, a l'adreça www.santsadurni.cat/inscripcionspiscinaestiu . A partir del dia 10 de juny només es podran fer de manera presencial a la Zona Esportiva.

(*) IMPORTANT: L'enllaç www.santsadurni.cat/inscripcionspiscinaestiu no estarà actiu fins el mateix dia 3 de juny a les 10:00 hores.

INSCRIPCIONS

L'adjudicació de places es farà per rigorós ordre de sol·licitud.

El Servei d'Esports contactarà amb les persones que tenen plaça per tal que facin la confirmació i el pagament a les oficines de la Zona Espotiva (Passeig Can Ferrer, 2), com a molt tard, fins al el 21 de juny. Passada aquesta data, les persones que no hagin realitzat el pagament perdran el dret sobre la plaça i es procedirà a omplir les vacants amb les persones en llista d'espera.

*Les persones que, havent fet la preinscripció, no rebin cap notificació confirmant la disponibilitat de plaça per part del Servei d'Esports, restaran inscrites en llista d'espera i es contactarà amb elles únicament en cas que hi hagi vacants per a l'activitat i grup sol·licitat.