Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert25ºC-10ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Camins per la capital del cava


CCVEls Camins per la capital del cava consten de 7 rutes dissenyades amb l’objectiu de fomentar un estil de vida saludable, potenciar l’activitat física, conèixer el medi natural i facilitar el turisme rural entre la població de Sant Sadurní d’Anoia i persones que volen conèixer la vila i el seu ric entorn paisatgístic.

S'hi inclouen els 3 circuits inclusius adaptats per a persones amb dificultats i l'itinerari del camí del riu.

Els camins permeten conèixer també llocs inèdits i no gaire coneguts de la Vila, ja bé siguin pel seu patrimoni arquitectònic, interès històric, geològic o naturalístic i que en la nova edició s'han marcat com a punts d'interès que es poden visitar.

Qui pot realitzar-los?

Els Camins per la capital del cava s’adrecen a tota la població que tingui ganes de gaudir de la natura caminant, fent senderisme, bicicleta, nòrdic walking, amb handbike... S'hi poden trobar rutes esportives, de lleure i altres suaus molt recomanables per a persones sedentàries o amb problemes de salut com hipertensió, colesterol, risc d’obesitat, etc. i als qui s'els recomani activitat física per a la millora general de la salut i com a mètode de prevenció i de tractament d’algunes malalties.   

Quins són aquests camins?


Es tracta de 7 camins, cadascun anomenat amb un títol relacionat amb un lloc de Sant Sadurní d’Anoia i amb un color particular il·lustrat amb un pàmpol. S’ha dissenyat un plànol des d’on es poden seguir tots els camins, per les indicacions que es donen i també sobre les senyalitzacions marcades en una ortofoto del municipi i voltants. Cada camí indica la distància, la dificultat, la corba de desnivell corresponent i l'existència o no d'algun advertiment específic.

El camí 7 'Tomb per la Vila' permet fer un petit recorregut de 3 km. i mig sense cap dificultat per dins Sant Sadurní visitant punts d'interès i un xic de zona perifèrica pels voltants de la riera Lavernó.

Els camins s'inicien des de la plaça de l'Ajuntament però tenen 3 punts de sortida descentralitzats:

- V sortida de la Vilarnau (1,7 km. al N)
- T sortida de la Timba (700 mts. al SE)
- P sortida de la Premsa (530 mts. O)

Per saber el que haurem recorregut només caldrà sumar la longitud del camí indicada a la seva descripció.

Pujar al principi de la pàgina