índexjove - Servei de joventut Índex de Sant Sadurní d'Anoia

Mostrar/ocultar menú
Notícies
Finalitza el Fesestiu amb èxit de participació
La Regidoria de Joventut  ha finalitzat les activitats del Fesestiu 17 amb una àmplia proposta d'activitats per aquest estiu adreçada a joves de 13 a 18 anys.

La Regidoria de Joventut  ha finalitzat les activitats del Fesestiu 17 amb una àmplia proposta d'activitats per aquest estiu adreçada a joves de 13 a 18 anys.

Diversitat de tallers, sortides i activitat nocturna. Un conjunt d'activitats que sorgeixen de les aportacions fetes pels joves als centres de secundària i també de les valoracions dels participants  al Fesestiu 2016.

S'han dut a terme 15 activitats amb un total de 100 joves. En gairebé tots els tallers han quedat plens i a les sortides es van ampliar places.

Destacar l'activitat de la Gimcana Nocturna amb la participació de 7 equips i 40 joves i l'activitat de bàsquet amb la participació de 8 equips i 32 joves

Altres activitats amb molt bona acollida han estat:  taller de cuina (13 joves), Snorkel a l'Ametlla de Mar  (27 joves), Escapisme (21 joves), taller de còctels sense alcohol (15 joves) i sortida a Rio Loco (20 joves).

Va cloure el Fesestiu la Festa Holi que es va fer al Parc de la Rambla amb una gran participació i afluència de públic de totes les edats.

Tots els joves participants han valorat molt positivament l'edició 2017.

Des del Servei de Joventut es vol agraïr la motivació i implicació de tots els participants en el Fesestiu 2017 i animar-los a continuar venint l'any vinent.  

basqet gimcana snorkel  

drons sushi robotica

          

PUBLICAT EL 24.07.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic
Anteriors SegüentsAssAcademicaTreballatecaGarantiaJuvenilAssMobilitatOficinaJove
Anteriors SegüentsServeiComarcalJoventutDGJDiba
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia Servei de Joventut Índex
© Índex - Servei de Joventut -Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
C/ Pompeu Fabra, 34 - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Tel. 93 891 33 20 - 607 368 193 (Whatsapp)
index@santsadurni.cat