Nexes - Innovació, emprenedors i empreses

AVUI: Cobert amb pluja 21ºC|11ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i puntualment rebràs el butlletí d'activitats i  les notícies més destacades 

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Nexes Innova
Nexes Innova : Programa empresarial per a la innovació
L'objectiu: promoure la cultura d'innovació a les empreses

El Centre de Serveis a les Empreses, Nexes, posa en marxa el proper mes de novembre 'Nexes Innova', un programa empresarial que té per objectiu fomentar la cultura de la innovació i ajudar a desenvolupar un projecte innovador propi.

El proper 8 de novembre tindrà lloc l'esmorzar d'innovació, on es presentarà el nou programa, amb una ponència d'introducció a la innovació i la presentació d'experiències d'empreses que han assolit resultats tangibles en aquest sentit. Serà al CIC Fassina a les 9:30h.

Els dies 17 i 23 de novembre tindran lloc les Jornades de formació destinades a empreses de diversos sectors: Tendències per a innovar; innovació centrada en el client, emprant diferents tècniques de Desing Thinking; innovació amb el mètode Busines Model Canvas; i foment de la innovació per mitjà de l'Open Innovation.

Finalment el tercer pilar de 'Nexes Innova' serà el Mentoratge, amb tres sessions de treball on es desenvoluparan diferents metodologies per a implementar la innovació  a l'empresa, a partir de les necessitats específiques de cada participant. Al llarg del primer trimestre de 2017 es faran actuacions individuals en cadascuna de les empreses mentoritzades: treballar el model de negoci, identificar les noves oportunitats d' innovació, generar noves solucions susceptibles de ser implementades, prototipar i validar les solucions definides, definir indicadors, per acabar definint un pla d'innovació per a cada empresa.

Aquest nou projecte l'organitzen Nexes des de la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Sadurní, amb el suport de la Diputació de Barcelona, Ministeri de Treball i Seguritat Social i Servei d'Ocupació de Catalunya.

PUBLICAT EL 19.10.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
© Nexes
Doctor Barraquer, núm.3-5. 08770 Sant Sadurní d’Anoia
Tel: +34 931 185 195
c/e Àrea Empresa i Emprenedors: promeco@santsadurni.cat
c/e Àrea Ocupació: socupacio@santsadurni.cat
Atenció al públic: MATINS (de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h) | TARDES (dimecres i dijous de 15 a 18 h)