Nexes - Innovació, emprenedors i empreses

AVUI: Descobert 13ºC|0ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i puntualment rebràs el butlletí d'activitats i  les notícies més destacades 

Pàgines
INNOVATION
AGENDA INNOVACIÓ

PROGRAMA D'ESPECIALITZACIÓ EN ECONOMIA CIRCULAR

Inici: 27 de setembre del 2019

El curs té una durada de 152h i les sessions es realitzaran els divendres de 16 a 20h i dissabtes de 9 a 13h 

V INMERSIÓ ESTRATÈGICA DEL FOOD N'NUTRITION CLUSTER

Dijous, 28 de març del 2019

De 08.45 h a 21.00 h

IMPULSA EL TEU PROJECTE D'INNOVACIÓ: CONVOCATÒRIES D'AJUTS I SERVEIS 

Dijous, 28 de març del 2019

De 09.30 h a 12.00 h

WORKSHOP I FORMACIONS : Curs indústria 4.0: Com abordar els reptes de la digitalització empresarial

02/10/ AL 15/11/18


JORNADES I CONFERÈNCIES: Tinc clients a Europa, com m'afecta la nova llei europea de protecció de dades?

17/09/18

JORNADES I CONFERÈNCIES: Protecció de desenvolupaments a la indústria 4.0

17/09/18

FIRES I CONGRESOS: BIZBARCELONA

30 i 31/05/18

WORKSHOP: Tens un repte i vols solucions innovadores per abordar-lo?

24/05/18

JORNADA: Debat tècnic sobre enginyeria 4.0

17/05/18 

WORKSHOP: Curs indústria 4.0: Com abordar els reptes de la digitalització empresarial

17/05/18 

WORKSHOP: Design Thinking per a la resolució innovadora de problemes

04/05/18

FIRES I CONGRESOS:EU-Startups Summit 2018

24/04/18

JORNADA: L'aigua, factor clau en l'economia circular

18/04/18

JORNADA : Vine i innova amb els centres TECNIO de la URV

15/03/18

WORKSHOP : Resolució innovadora de problemes amb Design Thinking i Agile Management

19/03/18

ESMORZAR D'INNOVACIÓ : Transforma’t amb Agile

21/03/18




© Nexes
Doctor Barraquer, núm.3-5. 08770 Sant Sadurní d’Anoia
Tel: +34 931 185 195
c/e Àrea Empresa i Emprenedors: promeco@santsadurni.cat
c/e Àrea Ocupació: socupacio@santsadurni.cat
Atenció al públic: MATINS (de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h) | TARDES (dimecres i dijous de 15 a 18 h)