Nexes - Innovació, emprenedors i empreses

AVUI: Poc ennuvolat 24şC|10şC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i puntualment rebràs el butlletí d'activitats i  les notícies més destacades 

Pŕgines
INNOVATION
Experičncies Innovació Empreses

 Es presenten 3 projectes amb participació d’INNOVI a la I Jornada de Transferència de Coneixement de projectes AEIs 
El passat dijous 28 de juliol es va celebrar la primera Jornada de Transferència de Coneixement de projectes AEIs organitzada per la Federació Nacional de Clústers en els que INNOVI va presentar els resultats dels projectes en comú amb el Clúster Digital, Blockchain 4W i Horeca 4.0, així com Localvino.
El webinar tenia com a objectiu potenciar la transferència de resultats de projectes finançats en el marc de la convocatòria AEI del Ministeri d’Indústria, Turismo y Comercio.
La jornada va comptar amb la participació de Jordi Llinares, subdirector general de digitalització de la Industria i Entorns Col·laboratius, i la presentació d’una selecció de 16 projectes que s’han desenvolupat en la convocatòria AEI2021b.
El ponent per part del Clúster INNOVI va ser Antoni Altés per explicar el projecte Localvino, i els ponents per part del Clúster Digital van ser Alexis Álvarez Rollán pel projecte Blockchain 4W i Òscar Puigdollers pel projecte Horeca 4.0.

Per a més informació accedir a l'enllaç


ProACCIÓ Green, innovació per una economia verda i circular Innovació empresarial per combatre l’emergència climàtica
El programa ProACCIÓ Green engloba serveis, ajuts i activitats d’ACCIÓ per situar la sostenibilitat com un dels eixos estratègics de la teva empresa a través d'una innovació responsable i utilitzant la tecnologia com a palanca per una economia verda i circular.

Oficina Next Generation EU Accedeix als fons europeus Next Generation per a la transformació digital i ecològica
ACCIÓ posa al teu abast l’Oficina Next Generation EU, un servei que té per objectiu identificar i donar a conèixer les diferents convocatòries empresarials dels fons europeus Next Generation i fomentar la participació d’empreses catalanes en projectes estratègics.

La companyia aprofita ingredients i excedents de la cadena alimentària per desenvolupar recobriments, paquets o sobres per a la fruita, els cereals o l’arròs que es poden ingerir directament o dissoldre en l’aigua o la llet



CaixaBank llança un ecosistema d'innovació Agro a l'Estat a través d'AgroBank La companyia busca afavorir la inversió per a la modernització de les explotacions agràries i promoure la competitivitat
© Nexes
Doctor Barraquer, núm.3-5. 08770 Sant Sadurní d’Anoia
Tel: +34 931 185 195
c/e Àrea Empresa i Emprenedors: promeco@santsadurni.cat
c/e Àrea Ocupació: socupacio@santsadurni.cat
Atenció al públic: MATINS (de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h) | TARDES (dimecres i dijous de 15 a 18 h)