Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Poc ennuvolat 32ºC|16ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
Pàgines
Inscripcions activitats aquàtiques hivern 2016/2017

El proper 3 d'octubre començaran els cursets de natació i altres activitats aquàtiques de la temporada d'hivern 2016/2017.

Seguint la dinàmica dels darrers cursos i amb la intenció de donar continuïtat al procés d'aprenentatge de la natació, el sistema d'adjudicació de places per a la temporada serà el següent.

1. PLACES RESERVADES

Els cursetistes que ja estaven inscrits i fent activitat la passada temporada tenen la plaça reservada per la temporada 2016/2017. Les dates per confirmar la continuïtat i reservar la plaça són del 22 d'agost al 13 de setembre de 2016.

Caldrà personar-se al Servei d'Esports per fer el pagament corresponent a la primera mensualitat, amb la possibilitat de confirmar i abonar diverses mensualitats.

A partir d'aquesta data, les places que no hagin estat abonades, passaran automàticament a ser ocupades per les persones en llista d'espera.

2. LLISTA D'ESPERA (TEMPORADA 2015/2016)

Tindran preferència davant les noves inscripcions aquells cursetistes que ja restaven inscrits en llista d'espera la passada temporada (2015/2016) i que en acabar el curs no van poder optar a una plaça.

3. NOVES INSCRIPCIONS

Totes aquelles persones que no estaven inscrites en llista d'espera o que, tot i estar-ho, volen accedir a una activitat o grup diferent al que restaven inscrites en llista d'espera, hauran de fer la sol·licitud a partir del 14 de setembre.

Entre el 14 i el 20 de setembre es podran presentar les sol·licituds online, a través de la pàgina web de l'Ajuntament, a l'enllaç www.santsadurni.cat/inscripcionspiscinahivern. Aquest enllaç no estarà disponible fins el mateix dia 14 de setembre a les 10:00 h. A partir del dia 21 de setembre les inscripcions s'hauran de realitzar personalment a la recepció de la Zona Esportiva.

S'atendran les preinscripcions per rigorós ordre de presentació. En el moment de fer la sol·licitud es pot escollir més d'una opció de dies i horari.