Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Cobert amb pluja21ºC-11ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Normativa activitats dirigides hivern 2016/2017


  1. Els pagaments per reservar la plaça en el curset es faran mensualment, per avançat i com a molt tard el dia 25 del mes en curs. En cas contrari es perdrà la plaça i es procedirà a trucar a la llista d’espera. Es podrà pagar més d'un mes per avançat sempre que així es sol·liciti i ho permetin les ordenances municipals. Des del Servei d'Esports s'està treballant per posar en marxa el sistema de pagament dels cursets a través de domiciliació bancaria. Tant aviat com estigui disponible es comunicarà als usuaris aquesta possibilitat.
  1. No es farà cap tipus de retorn de diners pels dies que, per malaltia o altres supòsits derivats del cursetista, no es pugui realitzar l’activitat; excepte quan la baixa en l'activitat es produeixi abans de l'inici de la mensualitat ja abonada.

  2. Es demana a tots els cursetistes l’assistència a les activitats de manera regular. Quan es prevegi una absència durant un període igual o superior a dos mesos derivada d'una malaltia justificada (amb el model que se'ls proporcionarà al Servei d'Esports) es podrà sol·licitar la reserva de la plaça per tal de poder reincorporar-se a l'activitat transcorregut el temps de convalescència justificat.

  1. Tots els cursetistes respectaran les normes de funcionament de la instal·lació (exposades a les cartelleres).

  1. L'entrada als vestidors pels cursetistes es farà com a màxim 15 minuts abans del començament de l'activitat i sempre amb el permís de recepció. En el cas dels nens i nenes que necessitin ajuda per a canviar-se només es permetrà un acompanyant per cursetista. La sortida un cop finalitzada l'activitat no podrà demorar-se més de 15 minuts.

  1. S’ha de respectar l’horari programat i assignat per a cada activitat i no és permès d’entrar al recinte de bany abans d’hora. En tot cas es podrà entrar 5 minuts abans de començar el curset. En el cas dels cursets infantils l’entrada del nen/a al recinte de la piscina ha de ser sempre autoritzada per un monitor. Les classes comencen amb puntualitat; els nens que arribin més tard han d’esperar a que un monitor els vingui a recollir a la sortida dels vestidors (túnel de dutxes). Les persones que no siguin abonades no podran fer ús de la resta d'instal·lacions i hauran de sortir un cop finalitzada l'activitat.

  1. L'equipament necessari per a fer l’activitat ha de ser adequada: banyador, sabatilles de bany, casquet i tovallola o barnús. És aconsellable l’ús d’ulleres i sabatilles antilliscants per a les activitats d'aigua-gim i aqua-running.

Pujar al principi de la pàgina