índexjove - Servei de joventut Índex de Sant Sadurní d'Anoia

Mostrar/ocultar menú
Pàgines
Guia de Recursos -Joventut-


Joventut

Equipament municipal gestionat per la Regidoria de Joventut i destinat a oferir recursos i programar activitats per a joves

El Punt d'Informació Jove és un servei on es recull informació d’interès i està organitzat per respondre a un gran nombre de qüestions:
ensenyament universitari, cicles formatius, sortides professionals, cursos d’idiomes, formació no reglada, treball a l’estranger, salut i sexualitat, entitats i recursos culturals, natura i excursionisme, etc. 

L’Oficina Jove de l’Alt Penedès és una iniciativa de la Direcció General de Joventut i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès que posa a disposició de les persones joves de la comarca un servei d’informació, orientació i acompanyament en tots els àmbits relacionats amb el procés d’emancipació: treball, educació, habitatge, salut i participació.

Programa d'informació i dinamització juvenil que s'instal·la als instituts de secundària facilitant informació per joves i alhora realitzant tasques de dinamització dins i fora del mateix centre.

Publicació mensual que conté les principals notícies i activitats que es generen des de la Regidoria de Joventut (L'Índex, el Punt d'Informació Jove, l'Índex als Instituts, activitats, cursos i tallers, etc.)

Adreçat a estudiants d’Eso, Batxillerat, Cicles Formatius, universitaris,etc.

Proposta adreçada a infants i joves de 4 a 14 anys.

Proposta d'activitats d'estiu adreçada a joves de 13 a 18 anys.

Cicle d´espectacles a l´aire lliure adreçat a la gent jove que té lloc al pati de l´Índex durant les nits entre setmana durant el mes de juliol.

Equipament municipal gestionat per la Regidoria de Joventut. Aquest espai està adreçat a les entitats, als grups de música i als joves perquè puguin realitzar projectes i activitats musicals i creatives. .

Recurs que ofereix el Servei de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Portal web del Servei de Joventut de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia.

És un servei d’informació, orientació, assessorament i acompanyament en mobilitat internacional amb el qual es vol donar una resposta individualitzada a les necessitats de cada jove.
Anteriors SegüentsAssAcademicaTreballatecaGarantiaJuvenilAssMobilitatOficinaJove
Anteriors SegüentsServeiComarcalJoventutDGJDiba
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia Servei de Joventut Índex
© Índex - Servei de Joventut -Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
C/ Pompeu Fabra, 34 - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Tel. 93 891 33 20 - 607 368 193 (Whatsapp)
index@santsadurni.cat