Nexes - Innovació, emprenedors i empreses

AVUI: Ennuvolat 26ºC|12ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i puntualment rebràs el butlletí d'activitats i  les notícies més destacades 

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
garantia juvenil
L'Ajuntament contracta tres joves dins el programa Garantia Juvenil
Treballaran durant sis mesos als serveis d'Intervenció, Informàtica i l'Oficina d'Atenció ciutadana.

L´Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia ha contractat en pràctiques tres joves dins del programa de Garantia Juvenil. Es tracta de nois i noies que han finalitzat el estudis de Grau de diferents perfils professionals, menors de 30 anys i que estaven a l´atur.

El Programa de Garantia Juvenil vol fomentar la contractació a través dels ajuts salarials i altres tipus de mesures adreçades a que les persones ocupadores creïn noves oportunitats per a les persones joves, les quals no han d'estar ocupades ni en processos d'educació o formació i incrites com a demandants d'ocupació al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. És un programa finançat pel Departament de treball, afers socials i famílies de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Els joves han de tenir entre 16 i 30 anys i acreditar la possessió d'un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o equivalents, o d'un certificat de professionalitat que els habiliti per a l'exercici professional.

La Garantia Juvenil és una iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur juvenil, impulsada a Catalunya a través del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC).

Logo grantia juvenil

PUBLICAT EL 30.10.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic
© Nexes
Doctor Barraquer, núm.3-5. 08770 Sant Sadurní d’Anoia
Tel: +34 931 185 195
c/e Àrea Empresa i Emprenedors: promeco@santsadurni.cat
c/e Àrea Ocupació: socupacio@santsadurni.cat
Atenció al públic: MATINS (de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h) | TARDES (dimecres i dijous de 15 a 18 h)