Nexes - Innovació, emprenedors i empreses

AVUI: Poc ennuvolat 25ºC|10ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i puntualment rebràs el butlletí d'activitats i  les notícies més destacades 

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
rdp cavamarket 1
Es presenta el Cavamarket, un nou projecte per promocionar el cava el diumenge 10 de desembre

També s'ha presentat l'ampliació del Programa d'ajuts a emprenedors que es constitueixen com a autònoms, en la línia de la promoció econòmica del municipi

La regidora de Comerç i Turisme i de Promoció Econòmica i Ocupació, Maria Rosell, acompanyada del Director Tècnic del CIC Fassina, Joan Capellades, i la tècnica de Promoció Econòmica i Ocupació, Marta Castells, ha presentat aquest dimarts a La Fassina un nou projecte per promocionar el cava a les portes de Nadal: El Cavamarket.

La roda de premsa també ha servit per posar en valor el Programa d'ajuts a emprenedors que es constitueixen com a autònoms, en una acció conjunta de les dues regidories que Rosell encapçala, de les quals ha volgut destacar el treball transversal encaminat a la promoció econòmica i turística de Sant Sadurní.

El Cavamarket és un mercat del cava que es farà el diumenge 10 de desembre, de deu del matí a tres del migdia al carrer Raval i comptarà amb 27 carpes que acolliran 24 caves i tres comerços, en un dels diumenges de botigues obertes i amb la col·laboració de Som Sant Sadurní. La iniciativa ha nascut com una acció de venda directa perquè qui ho desitgi pugui comprar el cava per les festes nadalenques a la Capital del Cava, amb el producte gastronòmic com a complement de la venda; es tracta també d'una bona ocasió per degustar bon cava i per conèixer la gran varietat de paquets combinats i visites turístiques que ofereix Sant Sadurní, que es podran consultar a l'estand del CIC Fassina.

Abans de començar a articular la fira es va convocar a tots els cavistes de Sant Sadurní i la idea va tenir molt bona acollida. La d'enguany serà una primera experiència,  que es valorarà a posteriori amb tots els implicats per tal trobar la millor fórmula de cara als propers anys. Tal i com ha explicat la regidora, és un pretext per promocionar la destinació i fer territori: “De cara a l'any vinent intentarem vincular-hi les diferents institucions relacionades amb el món del cava. Volem que la d'enguany sigui la llavor d'un projecte futur que desitgem que es faci molt gran”.

Les caves participants són: Almirall, Bertha, Canals & Munné, Castell Sant Antoni, Cellers Carol Vallès, Celler Vell, Covides, Fonpinet, Jaume Giró i Giró, Maria Blanca Buti Masana, Maria Rigol Ordi, Maspujadó, Monastell, Montesquius, Muscàndia, Nadal, Oliver Viticultors, Rimarts, Rosell i Formosa, Solà Raventós, Torné & Bel, Varias, Vilarnau, Vins el Cep i els comerços gastronòmics Forn Ca l'Arseni, Simon Coll Xocolaters i Cansaladeria Rovira.


Ajuts a emprenedors que es constitueixen com a autònoms

En un altre àmbit, Maria Rosell també ha volgut destacar l'existència del Programa d'ajuts a emprenedors que es donin d'alta al règim de treballadors de la Seguretat Social durant el 2017, una ajuda que s'ha decidit ampliar als negocis constituïts també durant el 2016. El termini per fer les sol·licitud acaba el 31 de desembre d'enguany.

L'Ajuntament subvencionarà el cost mensual de la quota del Règim especial d'autònoms de la seguretat social durant un any,  fins al 100% durant els 6 primers mesos i fins al 50% durant els sis mesos següents, un cop deduïdes les bonificacions d'altres administracions pel mateix concepte, amb un import màxim de fins a 800€ .

Es tracta d''incentivar la creació del propi lloc de treball: “Estem satisfets perquè és una manera d'ajudar els emprenedors i potenciar així el comerç i les empreses locals” ha conclòs la regidora. La intenció és continuar amb el programa d'ajuts de cara l'any 2018.PUBLICAT EL 21.11.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic
© Nexes
Doctor Barraquer, núm.3-5. 08770 Sant Sadurní d’Anoia
Tel: +34 931 185 195
c/e Àrea Empresa i Emprenedors: promeco@santsadurni.cat
c/e Àrea Ocupació: socupacio@santsadurni.cat
Atenció al públic: MATINS (de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h) | TARDES (dimecres i dijous de 15 a 18 h)