índexjove - Servei de joventut Índex de Sant Sadurní d'Anoia

Mostrar/ocultar menú
Pàgines
Guia de Recursos -Cultura i LLeure-


Cultura

El Casal d´Entitats és un equipament cultural on s´ofereix informació i serveis a les entitats de la vila.
Posem a l´abast de les entitats espais de gestió i de reunió, material de préstec i serveis d´infraestructura: Internet, fotocòpiadora i també hi poden trobar un conjunt d´espais on poden dur a terme la gestió i el desenvolupament dels seus projectes.
L'espai disposa de: 1 sala d´actes / 8 despatxos / 2 aules / 9 magatzems / 1 zona de cafè / 1 pati

La Biblioteca és de titularitat municipal i forma part de la Xarxa de Biblioteques Municipals i del Sistema de Lectura Pública de Catalunya. Està gestionada en conveni amb la Diputació de Barcelona.
Porta el nom de Ramon Bosch de Noya, conegut viticultor i historiador local, que en morir l´any 1993 va fer donació dels seus llibres i documents a la vila.
A la biblioteca de Sant Sadurní no només pots consultar documents o demanar-los en préstec, també et pots connectar a Internet i assistir a un munt d'activitats per a grans i petits que organitzem periòdicament.

La Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya organitza durant els mesos de juny, juliol i agost, amb la col·laboració del Servei d'Esports, el servei de lectura a l'aire lliure de llibres, diaris i revistes a la piscina descoberta municipal.

Horari mes de juny i juliol: ·De dilluns a divendres matí 10:30 h - 13:00 h tarda 16:00 h – 19:00 h ·Dissabte només tarda 16:00 h – 19:00 h ·Diumenge tancat  Horari mes d'agost:  De dilluns a dissabte només tarda 15:30 h – 19:00 h Diumenge tancat 15 d’agost tancat per festiu

Anteriors SegüentsAssAcademicaTreballatecaGarantiaJuvenilAssMobilitatOficinaJove
Anteriors SegüentsServeiComarcalJoventutDGJDiba
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia Servei de Joventut Índex
© Índex - Servei de Joventut -Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
C/ Pompeu Fabra, 34 - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Tel. 93 891 33 20 - 607 368 193 (Whatsapp)
index@santsadurni.cat