índexjove - Servei de joventut Índex de Sant Sadurní d'Anoia

Mostrar/ocultar menú
Pàgines
Guia de Recursos -Treball-


Treball

El Servei de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament és un servei adreçat a empreses i ciutadans del territori amb l’objectiu de promoure i facilitar recursos per al desenvolupament de les persones en l'àmbit laboral i del teixit empresarial.
A la població jove, ofereixen:

Si busques feina: Assessorament individual i grupal per a la cerca de feina. Informació i orientació professional. Servei de candidats a les empreses mitjançant la borsa de treball. “Club de la Feina” : espai amb recursos, ofertes i cursos. Formació
Si vols emprendre? “Club de l'Emprenedor” : espai amb recursos i assessorament. Nexes Training emprenedor Allotjament empresarial (cowork) Assessorament tècnic Lloguer de sales i equip tecnològic Domiciliació empresarial Formació empresarial Punt PAE : Tramitació telemàtica de l'alta d'empresa o autònoms

És una pàgina web pública i gratuïta creada per facilitar la recerca de treball i per afavorir el contacte entre les persones que busquen feina i les empreses que s’ofereixen.
Permet fer cerca d’ofertes de feina de diferent maneres: activa (manual), automàtica (per coincidència de perfils) i a través del taulelld’anuncis.
Si vols gaudir del servei només cal que t’hi inscriguis a través de l’opció “Alta de candidat”.
A la pàgina també hi podràs trobar informació i notícies sobre el món laboral, especialment aquelles que s’adrecen a les persones joves.
Per a més informació: Oficina Jove de l’Alt Penedès

Anteriors SegüentsAssAcademicaTreballatecaGarantiaJuvenilAssMobilitatOficinaJove
Anteriors SegüentsServeiComarcalJoventutDGJDiba
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia Servei de Joventut Índex
© Índex - Servei de Joventut -Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
C/ Pompeu Fabra, 34 - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Tel. 93 891 33 20 - 607 368 193 (Whatsapp)
index@santsadurni.cat