índexjove - Servei de joventut Índex de Sant Sadurní d'Anoia

Mostrar/ocultar menú
Pàgines
Guia de Recursos -Habitatge-


Habitatge

PUNT D'INFORMACIÓ LOCAL D'HABITATGE

El Punt d’informació local d’habitatge és un servei que actua com a delegació del Servei Comarcal d’Habitatge amb l’objectiu d’apropar-se a la ciutadania i facilitar les gestions en aquesta matèria.
A finals de 2014 l’Ajuntament i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès van signar un conveni de col·laboració per tal que l’Ajuntament pugui actuar com a oficina comarcal d’Habitatge i Borsa Social de Lloguer.

El PILH té les funcions d’informació, atenció i derivació de la ciutadania en totes les matèries relacionades amb habitatge, com ara l’assessorament en el deute hipotecari dels lloguers i altres problemàtiques generades a causa del pagament o pèrdua de l’habitatge habitual.
El servei també funciona com a borsa d’habitatge de lloguer, exercint com a intermediari entre propietaris que vulguin llogar el seu pis i persones que necessitin un habitatge; s’ocuparà de localitzar habitatges buits per fer-los entrar en el mercat de lloguer i treballa conjuntament amb els Serveis Socials i de Consum de l’Ajuntament per tal de millorar l’atenció a les persones.

Com que el PILH està inclòs dins el Servei d’Habitatge de la Generalitat de Catalunya, col·labora amb ADIGSA en la gestió dels pisos de protecció oficial i du a terme les inscripcions al Registre de sol·licitants d’aquests habitatges.

L’horari d’atenció personalitzada és dilluns, dimarts, dijous i divendres, d’11 del matí a 2 del migdia.

Anteriors SegüentsAssAcademicaTreballatecaGarantiaJuvenilAssMobilitatOficinaJove
Anteriors SegüentsServeiComarcalJoventutDGJDiba
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia Servei de Joventut Índex
© Índex - Servei de Joventut -Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
C/ Pompeu Fabra, 34 - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Tel. 93 891 33 20 - 607 368 193 (Whatsapp)
index@santsadurni.cat