índexjove - Servei de joventut Índex de Sant Sadurní d'Anoia

Mostrar/ocultar menú
Pàgines
Guia de Recursos -Formació i Educació-


Formació

L’Oficina Municipal d’Escolarització és l’instrument de col·laboració entre l’Ajuntament i el Departament d’Educació en el procés d’escolarització de l’alumnat als centres docents finançats amb fons públics.
Ofereix:
-Informació sobre el procés de preinscripció i matrícula de les escoles bressol, educació infantil i primària, ESO, batxillerat, i cicles formatius.
-Gestió de la preinscripció de les escoles bressol.
-Informació i assessorament en la tramitació de les sol·licituds de plaça escolar.
-Informació sobre l’oferta educativa del municipi.

L'Escola de música municipal de Sant Sadurní compta amb una àmplia oferta per a totes les edats, en què podràs iniciar-te i avançar en coneixements d'un gran ventall d'instruments i diferents estils musicals.
El centre ofereix també diverses modalitats com els conjunts i tallers i participa activament, mitjançant els seus professors i alumnes, en un gran nombre d'activitats i esdeveniments que es celebren al municipi.
També podeu venir a escoltar els diferents concerts que es van programant o participar en els tallers i conferències que s'hi realitzen, especialment per la Setmana Cultural.

L’Escola d’Adults és un servei educatiu que ofereix la següent oferta formativa autoritzada:
-1r cicle d'Educació Secundària per Adults
- 2n cicle d'Educació Secundària per Adults (interessats en fer PPA CFGM preguntar al centre)
-Informàtica: nivells competic inicial i competic 1
-Anglès: nivells 1,2 i 3 (inicial i bàsics)
-Català: nivell 3 (bàsic)

A l’Assessoria Acadèmica i Professional de l'Oficina Jove de l'Alt Penedès, t’informem orientem i acompanyem en el procés d’escollir els teus estudis. Aquesta decisió pot determinar el teu futur, per això t’explicarem l’ampli ventall d’ofertes formatives i acadèmiques a les quals pots optar i t’ajudarem a construir el teu itinerari professional que és important en el teu procés d’emancipació. Totalment gratuït.
QUINA INFORMACIÓ ES POT DEMANAR? -Prova per l'obtenció del títol de graduat en educació secundària obligatòria (GESO) -Programes de formació i inserció (antics PQPI, PTT, etc) -Preparació de la prova d'accés a CFGM i CFGS -Cicles formatius de grau mitjà i superior -Accés a la universitat -Màsters i postgraus -Doctorats -Cursos i Seminaris -Formació ocupacional -Cursos d'idiomes -Formació en les TIC (Certificat ACTIC) -Formació en el lleure -Informació sobre beques i ajuts per a estudiants -Estudiar a l'estranger -Homologació de títols

Anteriors SegüentsAssAcademicaTreballatecaGarantiaJuvenilAssMobilitatOficinaJove
Anteriors SegüentsServeiComarcalJoventutDGJDiba
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia Servei de Joventut Índex
© Índex - Servei de Joventut -Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
C/ Pompeu Fabra, 34 - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Tel. 93 891 33 20 - 607 368 193 (Whatsapp)
index@santsadurni.cat