Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat 20ºC|6ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Cavatast 2016
Torna el Cavatast del 6 al 8 d'octubre
Divendres s'inaugura la XXI Mostra de Caves i Gastronomia 2017

Divendres a les 18h s'inaugurarà a La Fassina el Cavatast 2017, la 21ena mostra de caves i gastronomia de Sant Sadurní d'Anoia, que cada mes d'octubre porta al municipi milers de visitants que venen a tastar una gran varietat de productes de la terra, així com a gaudir de les activitats que s'ofereixen en paral·lel: degustacions, exposicions, sessions de tast i maridatges, visites a caves o rutes guiades. L'amfitrió i inaugurador del Cavatast d'enguany serà Eduard Pujol, director de RAC1.

Organitzada per l'Ajuntament de Sant Sadurní des de la regidoria de Turisme i Comerç, compta anualment amb una seixantena de caves elaboradores i representants del sector de la gastronomia i la restauració local. En paral·lel Som Sant Sadurní organitza la Mostra Comercial i d'Artesania i el Cavashopping, com a element que contribueix a fomentar el comerç i el turisme a Sant Sadurní. També la Confraria del Cava celebrarà diverses activitats en el marxc de la Setmana del Cava.

PUBLICAT EL 04.10.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic