Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Cobert amb tormenta21ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
MÉS INFORMACIÓ ACTIVITATS AQUÀTIQUES PER A ADULTS
CURSETS DE NATACIÓ PER A ADULTS

Aquesta activitat està adreçada a aquelles persones que vulguin aprendre a nedar, millorar el seu estil o bé realitzar amb freqüència un esport molt complert. L'equipament bàsic necessari és: banyador, casquet de bany i xancletes de piscina. Recomanem la utilització d'ulleres de piscina.

NATACIÓ TERAPÈUTICA PER A ADULTS

Aquesta activitat està adreçada a persones amb diferents patologies de la columna vertebral, d'altres relacionades amb la traumatologia o que requereixin una recuperació funcional. És imprescindible tenir un nivell mínim de natació (corresponent amb el nivell “vermell”) per poder realitzar aquesta activitat, doncs es requereix un cert domini del medi aquàtic. Per iniciar l'activitat és imprescindible presentar un informe mèdic que indiqui la patologia concreta.

AIGUA-GIM

L'Aigua-Gim és una gimnàstica aquàtica adreçada a persones de qualsevol edat i sexe, preferiblement  a aquelles que no tinguin patologies importants que els impedeixin la realització de certs exercicis. L'equipament bàsic necessari és: banyador, casquet de bany i xancletes de piscina. Recomanem la utilització de sabatilles antilliscants per a l'aigua.

FITNESS AQUÀTIC

Aquesta activitat va adreçada a persones de totes les edats i sexes amb un nivell físic mitjà-alt i amb un cert domini del medi aquàtic (imprescindible nivell de natació “vermell”) que vulguin fer esport d'una manera diferent i divertida. L'equipament bàsic necessari és: banyador, casquet de bany i xancletes de piscina. Recomanem la utilització d'ulleres de piscina.

AQUA-SALUS

L'Aqua-Salus és gimnàstica suau i de baixa intensitat dins l'aigua, que està a l'abast de qualsevol persona, fins i tot de les que pateixen limitacions físiques derivades de patologies com l'artrosi, artritis, reuma, osteoporosi, fibromiàlgia o d'altres. L'equipament bàsic necessari és: banyador, casquet de bany i xancletes de piscina. Recomanem la utilització de sabatilles antilliscants per a l'aigua. Per iniciar l'activitat és imprescindible aportar un informe mèdic que autoritzi la realització de l'activitat i indiqui la patologia/es.

AQUA-RUNNING

L'Aqua-running està adreçada a persones amb una certa condició física que vulguin realitzar una activitat física d'alta intensitat en un temps relativament curt (classes de 30 minuts). L'equipament bàsic necessari és: banyador, casquet de bany i xancletes de piscina. Recomanem la utilització de sabatilles d'aigua antilliscants.

ACTIVITAT AQUÀTICA PER A EMBARASSADES

Aquesta activitat està destinada a les dones embarassades, des dels primers mesos de gestació i fins al final de l'embaràs si aquest es desenvolupa amb normalitat.L'equipament bàsic necessari és: banyador (no cal que sigui especial per a embassades, simplement que sigui còmode i una mica més gran), casquet de bany i xancletes de piscina. Recomanem la utilització d'ulleres de piscina. Per iniciar l'activitat és imprescindible presentar un informe mèdic que indiqui les setmanes de gestació i l'autorització mèdica per a realitzar activitat física amb normalitat.

ACTIVITAT AQUÀTICA PER A GENT GRAN (SALUT DINS L'AIGUA)

L'activitat consisteix en una barreja d'activitats aquàtiques adequades a la gent gran, aprofitant els beneficis físics, socials i psíquics que ofereix l'aigua. Activitat gratuïta. Places limitades. Per apuntar-se cal adreçar-se presencialment al Casal Municipal de la Gent Gran i estar registrat com a usuari/ària del casal.

Pujar al principi de la pàgina