índexjove - Servei de joventut Índex de Sant Sadurní d'Anoia

Mostrar/ocultar menú
Agenda
Jordi Ninus
14 de juliol de 2016
L'Istiu 16 -Jordi Ninus-
Jordi Ninus ens presenta París. Un treball molt melòdic de pop rock molt influenciat pel brit pop més actual.  Un disc extravertit, fresc, sincer i profund on ens explica el que significa per ell el concepte de "convivència".
14 DE JULIOL DE 2016

Després de la bona acollida del primer disc amb el que va ser nominat en la majoria de premis i guardons de Catalunya del 2015 (Camina, Música Global), arriba el segon disc de Jordi Ninus.

Un disc extravertit, fresc, sincer i profund en el que s'ha obert en canal per explicar-nos el que significa per ell el concepte de "convivència". Complicitat, discussions, amor, desamor, passió, defectes, virtuts, rutines...en definitiva, un passeig per tot el que implica la vida en parella i pels bons, mals i certament inclassificables moments que se'n deriven. 

Un treball molt melòdic de pop rock molt influenciat pel brit pop més actual, on Jordi Ninus relata la seva experiència amb lletres properes que parteixen de la necessitat d'expressar la dicotomia que defineix la convivència amb un ésser estimat. Un disc que, per la seva temàtica, aconsegueix implicar d'una manera directa a l'oient, fent-lo sentir partícep de tots i cadascun dels talls que el conformen. 

Aquest nou treball anomenat "París" (Música Global, 2016), enregistrat a l'estudi "La Vall" de Santa Eulàlia de Ronçana sota el comandament de Marc Martín, fa anar un pas més enllà el missatge de Jordi Ninus. Aconsegueix obrir noves portes emocionals que aprofundeixen, d'una manera senzilla i essencial, en aspectes que sorgeixen de les rutines que inevitablement neixen quan es comparteix la vida amb algú.


Xarxes socials:

Web

Lloc: Índex. Servei de Joventut
Data: 14 de juliol de 2016
Hora: 22.30 h
Organitza: Regidoria de Joventut
Preu: Entrada gratuïta
Tipus d'acte: Música
Anteriors SegüentsAssAcademicaTreballatecaGarantiaJuvenilAssMobilitatOficinaJove
Anteriors SegüentsServeiComarcalJoventutDGJDiba
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia Servei de Joventut Índex
© Índex - Servei de Joventut -Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
C/ Pompeu Fabra, 34 - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Tel. 93 891 33 20 - 607 368 193 (Whatsapp)
index@santsadurni.cat