índexjove - Servei de joventut Índex de Sant Sadurní d'Anoia

Mostrar/ocultar menú
Notícies
Xerrades sobre Prevenció d'alcohol i Orientació acadèmica als instituts

Dins el Programa d´Informació i Dinamització als Centres d´Ensenyament Secundari (PIDCES), s'han fet diferents xerrades adreçades a joves de 3er i 4rt d'ESO

Dins el Programa d’Informació i Dinamització als Centres d’Ensenyament Secundari (PIDCES), el Servei de Joventut ha realitzat xerrades informatives adreçades a joves de 3er i 4rt d'ESO.

Prevenció del consum d'alcohol i altres substàncies.

Aquesta activitat s'ha realitzat a l'Escola Intermunicipal del Penedès per tots els alumnes de 3er d'ESO, un total de 6 xerrades.

Es tracta d'una activitat que basa la intervenció educativa en implicar directament les persones joves per mitjà d'un aprenentatge vivencial, la resolució de situacions quotidianes per elles.

S'ha fomentat la responsabilitat en la presa de desicions i l'assumpció de possibles conseqüències, alhora que s'ha treballat per una reflexió crítica a l'entorn de la publicitat i les substàncies legals.

L'activitat l'ha realitzat Energy Control, i s'ha formulat dins el Pla de Drogues comarcal, amb el suport de l'Oficina Jove de l'Alt Penedès.

I després de l'ESO què?

Xerrada adreçada als joves de 3er i 4rt d'ESO per donar informació i orientació sobre les diferents opcions formatives que tenen: cicles formatius, batxillerat, món laboral, etc.

Enguany s'han realitzat 10 xerrades als centres educatius, durant aquest mes de febrer: 6 a l'Escola Intermunicipal del Penedès, 1 a l'Escola el Carme, i 3 l' IE Jacint Verdaguer.

Les xerrades les han realitzat desde l'Oficina Jove de l'Alt Penedès, i estan emmarcades dins la Campanya "Després de l'ESO", en la que desde l'ïndex i el Punt d'informació es potencia la informació i les recursos orientats a assessorar els joves en materia academico.professional.

Per aquest motiu, i lligat amb aquestes xerrades, s'han programat dues assessories a l'Índex, pels dies 10 i 17 de març: assessoria acadèmica i assessoria en mobilitat internacional.

PUBLICAT EL 25.02.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Anteriors SegüentsAssAcademicaTreballatecaGarantiaJuvenilAssMobilitatOficinaJove
Anteriors SegüentsServeiComarcalJoventutDGJDiba
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia Servei de Joventut Índex
© Índex - Servei de Joventut -Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
C/ Pompeu Fabra, 34 - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Tel. 93 891 33 20 - 607 368 193 (Whatsapp)
index@santsadurni.cat