Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Cobert amb pluja 11ºC|6ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
piscina estiu
La temporada d'estiu de la piscina municipal finalitza aquest diumenge 8 de setembre
Dilluns 9 per festa local i el dimecres 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, la piscina coberta i la sala de musculació obriran de 10 del matí a 3 de la tarda

La piscina d'estiu de la zona esportiva tancara la temporada aquesta setmana. A més, s'informa als abonats i usuaris que el dissabte 7 i diumenge 8 de setembre la instal.lació avançarà el tancament a les 15 hores, en lloc de les 8 de la tarda com és habitual.

També es recorda que el dilluns 9 per festa local i el dimecres 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, la piscina coberta i la sala de musculació obriran de 10 del matí a 3 de la tarda.

Podeu consultar els horaris de la piscina municipal al següent enllaçInscripcions activitats aquàtiques 2019/20

Totes aquelles persones que no estaven inscrites en llista d'espera o que, tot i estar-ho, volen accedir a una activitat o grup diferent al que restaven inscrites en llista d'espera, hauran de fer la sol·licitud a partir del 16 de setembre.

Entre el 16 i el 22 de setembre es podran presentar les sol·licituds online, a través de la pàgina web de l'Ajuntament, a l'enllaç www.santsadurni.cat/inscripcionspiscinahivern. Aquest enllaç no estarà disponible fins el mateix dia 16 de setembre a les 10:00 h.

A partir del dia 23 de setembre les inscripcions s'hauran de realitzar personalment a la recepció de la Zona Esportiva. S'atendran les preinscripcions per rigorós ordre de presentació.

PUBLICAT EL 02.09.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic