Assaboreix la cultura del cava, l'apassionant món de la xocolata i la cuina tradicional catalana.
Al CIC Fassina - Centre d'Interpretació del Cava - endinsa't en la història d'aquest gran vi i en la dels seus protagonistes. Descobreix amb una visita guiada molt agradable i propera com Sant Sadurní d'Anoia, terra de vinyes i cava, ha aconseguit amb l'esforç i la constància de la seva gent, convertir-se en la indiscutible Capital del Cava. Finalitza la visita tastant un cava i un producte local.
Continua la teva escapada visitant l'Espai Xocolata Simón Coll. Gaudeix de l'apassionant món de la xocolata a través d'un impressionant audiovisual amb imatges espectaculars i innovadores que et portaran als orígens de la xocolata. Podràs experimentar amb pinyes i faves de cacau i veuràs en funcionament la planta pilot per entendre el procés d'elaboració de la xocolata Simón Coll. Durant la visita tastaràs la xocolata acabada de fer i amb les explicacions de les nostres guies aprendràs a degustar-la de manera òptima.
Paladeja la cuina tradicional catalana amb essència de cava a l'Hotel-Restaurant Fonda Neus. El 1929, la besàvia Neus i la seva filla Teresa, es van posar davant dels fogons i van començar a cuinar els seus plats casolans per els carreters i hostes que s'allotjaven a la seva fonda. El menú Fil·loxera, un menú estacional, reuneix els records i la nostalgia d'aquella època amb una cuina tradicional amb productes de temporada.
Al Centre d'Interpretació del Cava hi trobaràs:
A l'Espai Xocolata Simón Coll gaudiràs de:
A l'Hotel-Restaurant Fonda Neus:
Centre d'Interpretació del Cava - 1,15 h
Espai Xocolata Simón Coll - 1 h
RESERVA ONLINE d'aquesta activitat.