Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Descobert 34ºC|18ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Piscina municipal Sant Sadurní
Obres de millora a la piscina municipal durant les festes de Nadal
Les instal.lacions aquàtiques romandran tancades del 24 de desembre al 6 de gener

En les properes setmanes s’abordarà un paquet d'actuacions de millora per tal de renovar i actualitzar alguns espais i equipaments de la zona esportiva de la piscina municipal.

Aquestes obres obligaran a tancar totes les instal·lacions aquàtiques del 24 de desembre al 6 de gener -ambdós dies inclosos-. Els usuaris podran fer ús durant aquests dies de la sala d'entrenament i musculació, que estarà oberta en els següents horaris:

  • Els dies 24, 27, 28 i 31 de desembre de 07:00 a 14:30 hores
  • Del 2 al 6 de gener, oberta en horari habitual (de 6:30 a 22 hores). Dies 1 i 6 de gener tancat.


Millores

Durant els dies de Nadal es substituirà la caldera, la deshumidificadora que s'encarrega de substituir l'aire i es canviaran els vidres per millorar l'eficiència energètica i el sistema de cablejat que permet la renovació d'aire, inversions importants que ronden els 50.000 euros i que impliquen tasques que s'han de realitzar sobre la zona de la piscina, incompatibles amb el seu ús. També es renovaran les taquilles i s’intal.larà un alçament a les portes dels vestidors del pavelló per evitar o reduir els casos de furts, es renovarà la illuminació del pavelló amb llums led i s'instal·larà un sistema de megafonia al camp de futbol. A més, s’aprofitarà per dur a terme una profunda actuació de neteja, pintat i vernissat general als vestidors i d'altres espais de la piscina.

Així mateix, es continua treballant en les tasques d’arranjament del vas petit interior, que està tancat des del mes de setembre per un problema de filtracions, tot i que encara no es té una data definida de quan finalitzaran les obres i es pugui reobrir l’espai als usuaris.

L'Ajuntament de Sant Sadurní demana disculpes i comprensió als usuaris de la piscina municipal durant els dies en què les instal.lacions romandran tancades degut a aquestes obres de millora.

PUBLICAT EL 12.12.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic