Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Poc ennuvolat24ºC-10ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Vehicles elèctrics

cotxe_electric

BONIFICACIONS PER A TURISMES DE BAIXA EMISSIÓ

ecoviat

La Generalitat de Catalunya ha impulsat un nou sistema de peatges amb l'objectiu d'homogeneïtzar els descomptes a les autopistes de la seva titularitat, i definir bonificacions orientades a  fomentar la mobilitat sostenible, potenciar l'estalvi energètic, minimitzar la contaminació i millorar la fluïdesa de la xarxa viària reduint la congestió dels accessos a la ciutat.

Els turismes que compleixin els requisits de baixa emissió i que vulguin gaudir del descompte del 30% a les autopistes (100% en el cas de vehicles elèctrics amb 0 emissions) i/o obtenir acreditació per circular pel carril bus-VAO de la C-58, es poden registrar a l'Ecovia-T.

L'ordenança fiscal número 3 de l'Ajuntament de Sant Sadurní, Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica, indica que gaudiran d'una bonificació del 75% de la quota incrementada de l'impost, els vehicles de motor elèctric, vehicles híbrids amb motor d'explosió i elèctrics i vehicles de motor que utilitzin fonts que no provinguin d'hidrocarburs. Queden exclosos d'aquesta bonificació els vehicles que utilitzin com a carburant, gas natural o gas butà.

VEHICLES ELÈCTRICS DE LLOGUER

L'Ajuntament de Sant Sadurní ofereix, a través de MEC Carsharing, la possibilitat de lloguer per hores d'un vehicle 100% elèctric estacionat al punt de recàrrega del c/Sant Antoni.

coneix el servei de carsharing amb vehicle elèctric

Pujar al principi de la pàgina