Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert26ºC-9ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 12.07.2015
ICV: Volem canviar les coses i les condicions socials. 12-07-2015
  • Primer de tot volem agrair la confiança a totes i tots les veïnes i els veïns de Sant Sadurní que ens han votat. Moltes gràcies. Estem molt contents amb el resultat. No és fàcil començar de nou i de zero i aconseguir dos regidors.

    Però no estem del tot satisfets, per dos motius. El primer és que tot i que la participació hagi pujat i fins i tot estigui per sobre de la mitjana catalana, la realitat és que l´abstenció ha estat l´opció majoritària a la vila, més d´un 34%, el que vol dir que un de cada tres no vota. Això, tot i que sembla, que és bastant habitual no ens sembla normal. Si guanya l´abstenció perd la democràcia i des de ICV-EUA volem treballar per augmentar la participació i que guanyi la democràcia.

    El segon motiu és perquè nosaltres no ens hem presentat per tenir ni una ni dos cadires a l´ajuntament. Ens hem presentat per canviar les coses, per millorar les condicions socials i democràtiques de la gent del poble. Per fer de Sant Sadurní un poble més just, equitatiu, participatiu i verd. I ens sentirem satisfets en la mesura que ho aconseguirem. Ens sentirem satisfets quan els veïns i veïnes de Sant Sadurní puguin participar de manera directa i decisiva en les decisions importans que l´afecten.

    Ens sentirem satisfets quan tinguem espais culturals i d´oci constants i continus pels nostres joves. Ens sentirem satisfets quan les taxes i els preus públics siguin socials i progressius, i cap família a Sant Sadurní hagi de ser exclosa dels serveis municipals per manca de recursos. Quan aconseguim aquestes coses, i moltes altres, llavors estarem satisfets. Per això i entenent que la ciutadania de Sant Sadurní ha votat clarament una ampla majoria de partits d´esquerres, des de ICVEUA hem intentat fer de pont entre les diferents formacions d´esquerres per tal d´aconseguir acords d´entesa que prioritzessin les polítiques socials i de servei a les persones.

    Malauradament això ha estat del tot impossible i per aquest motiu ens veiem en la obligació de restar a l´oposició i treballar amb responsabilitat i intensitat per mantenir el diàleg i arribar a acords puntuals, quan sigui possible, per fer polítiques que esdevinguin una millora i un benestar per els ciutadans i ciutadanes de Sant Sadurní.

Pujar al principi de la pàgina