Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Cobert amb tormenta16ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 26.02.2024
Gestionem els rumors i els estereotips?
Tallers a través del llenguatge musical i el ball per a joves d'11 a 17 anys
  • El servei de mediació de l'Ajuntament de Sant Sadurní ha organitzat un taller d’expressió artística a través de la música i del ball que pretén qüestionar i desmuntar els rumors presents al nostre dia a dia entre infants, adolescents i joves, d'11 a 17 anys, així com fomentar una visió més oberta i constructiva de la diversitat cultural i impulsar la reflexió crítica entorn del racisme i la discriminació.

    Es parteix del hip-hop com una expressió musical mestissa i universal, una cultura, i no només música o ball. S’exemplifica com les aportacions de diferents cultures poden enriquir i nodrir el nostre entorn cultural.

    La sessió es desenvolupa a través del debat, la música i/o el ball dividits en les diferents fases. Al taller s’ensenyen els orígens, diferents estils i evolucions musicals on el hip-hop i el rap, com a expressions artístiques, actuen com a fil conductor. S’aborda el racisme, la discriminació i la segregació, i després es construeixen ponts que vincularan aquests elements artístics amb la realitat que vivim actualment, amb especial èmfasi sobre els rumors.

    • Casal de la Gent Gran: 15 de març a les 17:30h
    • Índex: 21 de març a les 11h
    • Centre Vilarnau: 21 de març a les 18h

    Per participar-hi cal reserva prèvia trucant al 93 891 30 29.

    taller de rumors 11-17 anys

Pujar al principi de la pàgina