Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Cobert amb pluja16ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 13.12.2023
Vitrines d'art "Tramant la vida" cistelleria de Cristina Sanchez Reus
Del 3 al 30 de gener del 2024 a la biblioteca
cistelleria
  • Soc la Cristina Sánchez, vaig néixer a Barcelona, però des de fa més de quinze anys visc al Maset de la Costa, una bonica masia situada entre Sant Sadurní d'Anoia i Piera, al costat del Bedorc, és un habitatge d'ús turístic, que també fem activitats d'oleoturisme i tallers de cistelleria tant per a adult com per a nens.
    La meva passió per la cistelleria es remunta a l'any 1983. El meu primer contacte amb les fibres vegetals, en concret la medul·la de ratan va ser en un curs que donaven a docents en Rosa Sensat de Barcelona. El curs estava enfocat per a ensenyar als nens a fer alguna peça de cistelleria senzilla, des del primer moment vaig gaudir tant fent cistells i m'era relativament fàcil que al finalitzar el curs vaig ajudar a la meva professora en els cursos que va donar a l'estiu en la Universitat de Barcelona.

    En aquells anys era difícil realitzar tallers de cistelleria o d'artesania en general, vaig estar un temps aprenent amb el cisteller de davant del marcat de Sant Antoni de Barcelona i en el temps lliure jo gaudia molt ensenyant a amics i coneguts a fer cistells.

    Al cap d'uns anys vaig contactar amb l'Associació Catalana de Cistelleria i va ser a partir de llavors que a més de treballar amb medul·la vaig començar a treballar amb vímet i altres fibres vegetals, compartint la meva passió amb altres cistellers i aficionats a la cistelleria.

    Fins fa poc, la cistelleria ha estat el meu hobby, he ensenyat a moltes persones a fer cistells, però sempre de manera informal, actualment estic impartint tallers de cistelleria tant a adults com a infants, estant molt contenta amb els resultats tant per part dels alumnes com per la meva part.

  • Dates: 
    Del 3 al 30 de gener del 2024
  • Horari: 
    Matins de dimarts a dissabtes de 09:30 a 13:30 i tardes de dilluns a divendres de 15:30 a 20:00
  • Lloc: 
    Biblioteca Municipal
  • Web: 
    http://bibliosantsadurni.blogspot.com/search/label/Exposicions
Pujar al principi de la pàgina