Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat25ºC-10ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 28.02.2021
PSC. Inici d'una nova etapa (Desembre 2020)
  • El grup municipal socialista inicia una nova etapa amb la incorporació de la nostra regidora Marina Agudelo, que ja està treballant de ple en el nostre projecte col·lectiu per Sant Sadurní d´Anoia.

    Estem immersos en una nova situació mai viscuda arran de la pandèmia, que ens afecta a nivell local i global. Per això creiem que ara hem d´unir els nostres esforços per a poder superar aquesta situació tots junts, sense deixar ningú enrere. Són molts els col·lectius afectats a nivell econòmic i moltes treballadores i treballadors en situació d´ERTO, els autònoms, PIMES, bars i restauradors, i petitis comerços de la nostra vila. La incertesa econòmica ens afecta, junt amb la nostra preocupació per la nostra salut. Ara hem de trobar l´equilibri entre salut i economia.

    Per això el nostre grup municipal, des de l´inici d´aquesta situació, ens hem posat a disposició de l´actual govern municipal i de l'ajuntament, per a treballar de forma conjunta, per unir tots els esforços possibles i superar entre tots aquesta situació personal, de salut i de treball. Hem liderat la proposta d´un pla de xoc per a fer front a les conseqüències de la crisi sanitària i econòmica. Agraïm a tots els grups municipals haver-lo acceptat i treballat entre tots en benefici de tots les nostres ciutadanes  i ciutadans.

    Trobem a faltar en el nostre govern actual més informació i més transparència en tots els àmbits de l´Ajuntament. Essent especialment notable la manca d´informació sobre l´organització de Fires i Festes i del Cavatast d´enguany, que són els actes més representatius de Sant Sadurní d´Anoia.

    Aquest mes d´octubre, el ple municipal ha tramitat i aprovat les ordenaces municipals del 2021. La nostra proposta era la de congelar totes les taxes, per a no gravar més l'economia de les nostres convilatanes i convilatans.

    Finalment, el grup municipal PSC volem agrair la bona tasca a la treballadora municipal, Teresa Raventós i Pascual, que just ara s´ha jubilat, després de tota la seva vida dedicada a l´Ajuntament, i el seu bon tracte a tots les regidores i regidors.

Pujar al principi de la pàgina