Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat 20ºC|7ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
El Noia Freixenet rebrà l'Alcoi a la 3a jornada de l'OKLliga
Els homes de Pere Varias jugaran aquest dissabte, a les 19.30h, a l'Olímpic de l'Ateneu

Els de la Capital del Cava es veuran les cares amb un Alcoi, que ve de convèncer en el seu darrer duel de l'OKLliga, guanyant al sempre temut Voltregà.

El Noia, per la seva banda, ha tingut poca treva després de doblegar al Reus, dimecres, per un ajustadíssim 4 a 5 en un partit de domini sadurninenc.

Pere Varias, amb una rejovenida plantilla i recursos i jugadors que li permeten guanyar en qualitat individual, velocitat en el joc i molta verticalitat, intentarà buscar els tres primers punts a casa i contra el conjunt dirigit per Sergi Punset. Un equip que la passada temporada no va ser capaç de sumar en cap dels dos enfrontaments entre sadurninencs i alcoians.

Demà, a les 19.30h, Noia i Alcoi mesuraran forces en el tercer partit de la temporada. El partit el podreu seguir en directe per Ràdio Sant Sadurní al 107.2 FM i via on-line a través de www.radiosantsadurni.cat.

Pots escoltar la prèvia del partit amb Pere Varias al següent enllaç:

PUBLICAT EL 20.10.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic