Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Cobert amb pluja21ºC-11ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 17.10.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Concentració per la llibertat de Jordi Cuixart i Jordi Sánchez
llibertatjordis 1
Mostra de suport del món local als dos presidents de les dues entitats i com a mostra de rebuig contundent a aquesta decisió judicial

L'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia ha convocat aquest dimarts la ciutadania a dur a terme una aturada i concentració a les 12 del migdia a la plaça de l'Ajuntament, com a mostra de suport del món local a Jordi Cuixart, president d'Òmnium Cultural, i Jordi Sánchez, president de l'Assemblea Nacional Catalana, empresonats preventivament ahir a petició de l'Audiència Nacional, acusats d'un delicte de sedició. L'Ajuntament s'ha sumat així a la crida  pacífica feta per les entitats municipalistes, Associació de Municipis per la Independència (AMI) i Associació Catalana de Municipis (ACM)

Des de l'Ajuntament rebutgem amb contundència aquesta acció judicial. La privació de llibertat dels dos presidents és intolerable en una societat democràtica.

Durant l'acte l'Alcalde, Josep Maria Ribas, ha demanat que les manifestacions i concentracions continuïn essent cíviques i pacífiques i ha lamentat els actes incívics que van tenir lloc la passada nit,  que han afectat diversos edificis, façanes i mobiliari urbà.

A la nit la plaça de l'Ajuntament es va tornar a omplir de gom a gom en una marxa silenciosa d'espelmes i el poble agermanat de Zegama, al País Basc, també va fer una concetració per demanar la llibertat de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart i en solidaritat amb el poble català.

llibertatjordis 2


Llibertat jordis nit















Foto Ivan Gómez

Llibertat jordis Zegama









Foto Zegama

Pujar al principi de la pàgina